Knaapfashion
Image default
Telefonie

Waar koop je de leukste Samsung hoesjes?

Een telefoonhoesje, kan je smartphone eigenlijk nog wel zonder? Als je het ons – en vele fabrikanten van telefoonhoesjes – vraagt niet. Je wilt toch voorkomen dat jouw smartphone na een valpartij schade oploopt? Precies! Door een stevig telefoonhoesje aan te schaffen, zorg je ervoor dat jouw smartphone na een valpartij er nog als nieuw uitziet. Althans, niets valt 100% uit te sluiten, maar je verkleint de kans op schade wel aanzienlijk. En dat is de prijs van een degelijk telefoonhoesje meer dan waard.

Bestel op tijd een telefoonhoesje

Als je team Apple bent en op zoek bent naar een telefoonhoesje, dan hoef je niet lang te zoeken om een geschikt iPhone hoesje te vinden dat voldoet aan jouw wensen. Maar Samsung-eigenaren moeten soms wat langer zoeken naar een goed product. Misschien heeft dit ook wel te maken met het enorme aanbod verschillende Samsung-modellen dat kort na elkaar (en meerdere keren per jaar) door de gigant uit Korea worden gelanceerd. Bewaar nu maar het overzicht! Toch springen een aantal hoesjesmerken hier slim op in. Waar we meestal nog een paar weken in spanning moeten wachten totdat de nieuwe Samsung (bijvoorbeeld de Galaxy S21 FE) in de schrappen ligt, kun je bij verschillende webwinkels wel al telefoonhoesjes kopen. Als je op tijd een hoesje shopt, dan heb je het telefooncase vaak al voor lancering in huis. Hierdoor hoeft jouw toekomstige smartphone geen seconde onbeschermd door het leven gaan. Handig, toch?

Samsung hoesjes voor de A-serie

De Samsung Galaxy A-serie is ontzettend populair, mede dankzij de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Je betaalt niet de hoofdprijs, maar krijgt er toch wel een kleine hoofdprijs voor terug: een middenklasse budgettoestel. Je moet dus niet rekenen op de allerlaatste technische snufjes van de Galaxy S-serie. Alhoewel, de Galaxy A32 is ook verkrijgbaar in een 5G-versie. En dat geldt overigens ook voor de Samsung Galaxy A52, de opvolger van de toegankelijke en populaire Samsung A51. Wat deze smartphones wel kwetsbaar maakt, is de materiaalkeuze van de smartphone behuizing. Deze zijn vaak vervaardigd uit kunststof of glas, en we hoeven jou vast niet uit te leggen wat de gevolgen van een valpartij kunnen zijn. Precies! Koop daarom op tijd een Samsung Galaxy A52 hoesje, bijvoorbeeld in de webshop van Casimoda.

De one-shop-stop: Casimoda

Of je nu op zoek bent naar een Samsung Galaxy A-serie hoesje, of een telefoonhoesje voor een ander Samsung, Huawei, LG, OnePlus, Apple of Motorola model: Bij Casimoda slaag je altijd. Tenminste, als je gevoel hebt voor smaak en het hoesje er van jou best wel kleurrijk uit mag zien. Overigens verkopen ze ook producten in rustigere kleuren, dus er is eigenlijk voor ieder wat wils. Dat is ook de reden waarom deze webwinkel torenhoog in onze favorieten vaststaat, en onze one-shop-stop is, als we op zoek gaan naar een nieuw telefoonhoesje. Want net als de modetrends, dansen de hoesjestrends in hetzelfde tempo mee. Wat nu trendy kan zijn, kan over een aantal maanden weer niet zijn. Wil je daarom een all-day hoesje waar je over een jaar nog steeds de blits mee maakt? Kies dan voor een product met tijdloos design, zoals bijvoorbeeld een marmer case of een effen kleur. Of ga zelf een hoesje ontwerpen! Mag het hoesje extra opvallen? Kies dan voor een kek dierenprintje in de vorm van een luipaardprint, zebraprint of een stoere tijgerprint.

https://www.casimoda.nl/hoesje-ontwerpen/