Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Voetbaldoelen kopen doe je hier!

Vind jij voetbal ook zo’n geweldige sport? Het is een leuke hobby, waar je ook nog eens attributen voor nodig hebt. Daarnaast kan je zelf alleen een balletje trappen, maar natuurlijk ook met je vrienden of je voetbalteam. Het enige wat je nog nodig hebt is een bal en natuurlijk voetbaldoelen. Zodra je deze benodigdheden hebt, kan het spelletje beginnen. Een bal heb je al snel gevonden, echter is het vinden van een goede voetbaldoel iets complexer. In deze blog vertellen wij je alles over het aanschaffen van voetbaldoelen. 

 

Het verschil tussen vaste en verplaatsbare voetbaldoelen. 

Wanneer je een voetbaldoel wilt aanschaffen, is het handig om van te voren na te denken of je een vaste of verplaatsbare doel wilt. Bij een vaste voetbaldoel kan het doel niet makkelijk bewegen. Het doel staat op één plek. Deze vorm van voetbaldoelen worden vaak gebruikt bij voetbalwedstrijden. Het tegenovergestelde van de vaste voetbaldoel, is de verplaatsbare doel. De naam zegt het al, deze voetbaldoel is gemakkelijk te verplaatsen. De doelen zijn makkelijk verrijdbaar door de wieltjes die aan de onderkant zijn gemonteerd. Deze vorm van voetbaldoelen worden ook wel kruiwagenmodel genoemd. Je kan ze namelijk aan één zijde optillen. 

 

Verschillende afmetingen voetbaldoelen

Nadat je hebt besloten of je een vaste of verplaatsbare voetbaldoel wilt aanschaffen, is het tijd om na te denken over welk formaat voetbaldoel je wilt. Er is een verschil in kleine en grote doelen. Als eerst zijn er grote voetbaldoelen. Dit zijn de standaard voetbaldoelen die bij wedstrijden worden gebruikt, zowel bij profvoetbal als amateurvoetbal. De officiële afmeting van de grote doelen zijn 7,32 meter x 2,44 meter. Dit doel is dan ook vooral geschikt voor volwassenen. Vervolgens heb je nog de kleine doelen. De kleine doelen zijn met name geschikt voor kinderen. Denk hierbij aan een leeftijd tot en met tien jaar. Echter kunnen de doelen ook worden gebruikt voor volwassenen. Volwassenen kunnen de doelen gebruiken bij bepaalde oefeningen waar behendigheid centraal staat, bijvoorbeeld bij trapvormen en pasvormen of partij spelletjes. 

 

Voetbaldoelen koop je bij SKOR

Nadat je het soort en formaat doel hebt uitgekozen, is het tijd voor de aanschaf van jouw voetbaldoelen! Wij hebben de ideale plek voor jou! Bij de specialist SKOR heb je ruim, assortiment aan voetbaldoelen. Hierdoor is er voor iedereen een geschikte voetbaldoel te vinden! SKOR heeft al veel voetbaldoelen geleverd aan Eredivisieclubs, zoals PSV, Ajax en Feyenoord. Zit jij nog met een vraag? Neem een kijkje op de website van SKOR of neem contact op met één van de experts. Zij vertellen je alles op het gebied van voetbaldoelen!

 

https://skor.nl/