Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Trouwlocatie in Ermelo

Zijn jullie op zoek naar een prachtige trouwlocatie in Ermelo met veel vrijheid en mogelijkheden? Vier de mooiste dag van jullie leven dan op Hoeve Kindergoed. Deze boerderij heeft een authentieke en romantische uitstraling en is centraal gelegen in de Veluwe.

Trouwlocatie met veel vrijheid

Het fijne aan deze trouwlocatie in Ermelo is dat jullie veel vrijheid en eigen inbreng kunnen hebben. Wij kunnen het bruidspaar voorzien van alles wat zij nodig hebben voor deze dag, van ruimte tot meubels. Maar er is altijd veel eigen inbreng mogelijk. Hebben jullie bijvoorbeeld een eigen catering? Dat kan gewoon op deze locatie.

Prachtige omgeving

Veel romantischer dan de Veluwe is niet eenvoudig te vinden in Nederland. Ermelo ligt verstopt tussen de bossen en heeft een rustige uitstraling. Het is een perfecte plek om de liefde tussen twee te vieren. Nog fijner is, is dat het een centrale ligging heeft. Zo kunnen al jullie familie, vrienden en dierbaren deze bijzondere dag meebeleven. Willen jullie meer weten over deze unieke trouwlocatie Ermelo? Neem dan een kijkje op de website van Hoeve Kindergoed. Hier vinden jullie uitgebreide informatie over de locatie en is het mogelijk om direct contact op te nemen. Neem telefonisch contact op of vraag extra informatie online aan over deze bijzondere trouwlocatie Ermelo.