Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

TC wow bikini helpt jou met het uitzoeken van de juiste bikini voor de Nieuwjaars duik

Nieuwjaarsduik

De grootste Nieuwjaars duik is weer in zicht, en ben je opzoek naar de juiste bikini? Dan weet ik welke bikini het beste bij jou past. De nieuwsjaarduik is een Hollandse traditie die iedere jaar gehouden wordt. Aan deze traditie doen er gemiddeld 50.000 deelnemers mee over heel Nederland. De eerste Nieuwjaars duik in Nederland werd gehouden op 1 januari 1960 in Zandvoort. Dat jaar daarop werd de Nieuwjaars duik gehouden in Scheveningen. Er is tot nu maar 1 keer de Nieuwjaars duik afgelast vanwege de kou. Je kan onderkoeld raken, als het zeewater te koud is.  Deze traditie is niet gratis, je moet ervoor betalen en aanmelden om eraan mee te doen. De inschrijving kost € 3,- waarvan € 1,- naar een goed doel gaat. Vorig jaar ging de donatie naar de voedselbak.

Tips op af te vallen

Ben je onzeker over je lichaam? En wil je afvallen? Dan raad ik jou aan om deze tekst intensief te gaan lezen! Allereerst wil ik zeggen dat je je niet zorgen hoeft te maken over je lichaam. Eet je gezond? En hoeveel/wat eet je iedere dag? Om af te vallen hoor je het ongezond eten te vermijden. Vermijdt alle voedingsmiddelen waar suiker in zit, omdat je hierdoor sneller afvalt. Eten waar te veel koolhydraten in zit, zoals brood en pasta moet je ook vermijden. Waar je ook nog rekening mee moet houden is zout. Wist je dat als je de eerste 5 kilo verliest? Uit 2-3 kilo vocht bestaat. Eet meer eiwitten, als tussendoortje raad ik je aan om kwark te eten. Door veel te bewegen verbrand je veel calorieën. Hierdoor krijg je ook nog een figuur en voel je je prettiger. Dus eet gezond, en beweeg genoeg. Geloof me, als je je hierdoor aan houdt, val je gezond af.

Opzoek naar een bikini?

Ben je opzoek naar de juiste bikini voor de Nieuwjaars duik? Dan is Tc wow bikini het juiste winkel waar je je bikini kunt kopen. De kwaliteit is erg goed, en je kunt het altijd omruilen. Schrijf je zo snel mogelijk in voor de Nieuwjaars duik, voordat het te laat is

https://tcwow.com/nl-nl/