Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Industriele tafel, industriele eettafel, industriele tafels

Taffe Industriële & Vintage tafels

Vintage tafels worden op maat gemaakt tot elke gewenste maat. Bij Taffe industriële tafel, industriele eettafel, industriele tafels worden tafels op gewenste maat gemaakt. De stalen tafel onderstellen worden alle met de hand vervaardigd. Er is een ruime keuze tussen gietijzeren onderstellen, staal gelaste tafel onderstellen of laser geslepen tafel onderstellen. Voor de tafel bladen kan er gekozen worden tussen oud hout, nieuw hout, gebruikt hout, wagondelen, wagonplanken, massief eiken planken, eiken planken. Deze bladen kunnnen netjes afgewerkt worden of wat ruiger. Met een lak laag of kan in de houtolie gezet worden. 

Restaurant tafels

Ook voor restaurant indelling kan er gekozen worden voor de restauranttafels van taffe. Voor een Industrieel uiterlijk van uw restaurant ben u er zeker van dat u een unieke uitstraling heeft met taffe tafels. Niet alleen als eettafel van de huiskamer kan er ook voor een taffe tafel gekozen worden voor in het restaurant of vergaderzaal.

 Taffe hout afwerking

De tafelbladen van Taffe industriële tafels worden volledig geschuurd en in sommige gevallen geschaafd. Bij de wagonplanken kan er gekozen worden voor een geschaafde versie of een een geborstelde versie. Bij de geschaafde wagonplanken wordt er een laag van de oppervlakte van de planken afgeschaafd. Hierdoor komt het onderliggende lichtere eiken goed naar voren. Wat een zeer mooi contrast geeft tegenover de donkeren delen van de wagonplanken. Bij de geborstelde wagonplanken blijven de planken hun ruige donkere uiterlijk behouden. Als de Taffe tafelbladen geheel geschuurd en glad zijn. Worden de wagonplanken of eikenhout afgelakt om het geheel waterdicht te maken.  Heeft u interesse in een solide eettafel of vragen dan kunt u contact opnemen via de website. www.taffe.nl Ook kan er gebeld of whatsapped worden met het onderstaande nummer. 

Taffe

Bij taffe kunt u terecht voor uw industriele eettafel, industriele tafel, deze hebben we in diverse uitvoeringen van massiek eiken eettafel tot ruige wagondelen vergadertafel. Ook kan er gekozen worden voor een in hoogte verstelbare tafel of industriele crank tafel, industriele tafel, industriele eettafel. Voor een kantoor indeling zijn er industriele bureaus of eettafels die voor een stoeren en robuuste tafel uiterlijk geven. Voor een tafel op maat met het hout naar keuze kunt u bij taffe tafels terecht. Voor een indeling van uw restaurant kan er gekozen worden voor de vintage tafels van taffe tafels. Omdat de tafels zeer robuust zijn en tegen een stootje kunnen zijn de tafels uitermate geschikt voor verschillende ruimtes in industriele indelingen.


Industriele tafels op maat www.taffe.nl Taffe Industriële & Vintage Tafels, Heemstede Whatsapp/Telefoon: 06-41045902

http://www.taffe.nl