Stretchtent huren voor uw bruiloft

      Reacties uitgeschakeld voor Stretchtent huren voor uw bruiloft

Stretchtent huren

Wilt u misschien een stretchtent huren? Voor uw evenement, tuinfeest of bruiloft? Perfecte keuze! Een stretchtent huren is ideaal voor bescherming tegen de zon en regen en daarbij zijn de mogelijkheden eindeloos. De stretchtenten zijn namelijk in verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn daarbij ook nog eens koppelbaar, dus in diverse maten mogelijk. Geschikt voor elk formaat gezelschap, dus. 

Door het huren van een stretchtent breidt u de ruimte voor een gezellig samenzijn uit. Het is enorm sfeervol en ook handig voor het verbinden van de feestzaal met het tuinfeest of de buitenlounge. 

Onze stretchtenten zijn wind- en waterdicht. Daarnaast zijn ze ook brandwerend. De tenten voldoen aan alle veiligheidseisen en hebben de benodigde certificaten. Door middel van een windreductiedoek (zijwand) zijn de stretchtenten eveneueel bijna geheel af te sluiten. Dit doek is fijnmazig, er kan dus gewoon doorheen gekeken worden.

Stretchtent op uw bruiloft

Waarom kiezen voor een stretchtent op uw bruiloft? Door te kiezen voor een stretchtent huren voor op uw bruiloft kiest u voor extra sfeer en gezelligheid op de buitenlocatie. Onze stretchtenten zijn in diverse kleuren en afmetingen te huren, waardoor er altijd wel een mogelijkheid is die perfect bij de locatie en het kleurenschema van uw bruiloft past. 

Naast het verhuren van stretchtenten verhuurt PavilionRex (in samenwerking met diverse partners) ook vloeren, verlichting en verwarming. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te besprken!

PavilionRex stretchtent verhuur

PavilionRex is al jaren dé partner voor betrouwbaar stretchtent verhuur. Wij nemen u al het werk uit handen en zorgen ervoor dat de stretchtent perfect naar wens staat. PavilionRex regelt een snelle op- en afbouw en hanteert altijd een eerlijke, scherpe prijs. 

De stretchtenten die u huurt bij PavilionRex zijn:

  • 100% waterdicht
  • Windbestendig tot 9 Beaufort
  • Brandwereld (M1/B1)
  • Inclusief op- en afbouw en het transport
  • NEN-gecertificeerd
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen

Wilt u een stretchtent huren voor uw bruiloft of ander evenement? Wij geven u graag advies op maat. Neem contact met ons op de mogelijkheden te bespreken en om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Ons team is u graag van dienst.

 

https://pavilionrex.nl/stretchtent-huren/