Knaapfashion
Image default
Winkelen

Stijlvolle comfortschoenen koop je bij Meijerink Schoenen

Onze voeten zijn een essentieel onderdeel van onze algehele gezondheid. Daarom zijn goede schoenen onmisbaar om voet-, gewrichts- en rugklachten te voorkomen. Al sinds 1941 staat Meijerink Schoenen voor vakmanschap in schoenen. Deze specialist dankt zijn goede naam aan het grote assortiment comfortschoenen voor dames en heren. De schoenen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en hebben een gezonde pasvorm. Veel modellen zijn leverbaar in alle wijdtematen. Ook zijn ze verkrijgbaar met een los voetbed dat geschikt is voor het dragen van inlegzolen. Meijerink Schoenen heeft tal van vooraanstaande merken in de collectie. De stijlvolle en comfortabele modellen van onder andere Durea en Xsensible Stretchwalker dames dragen bij aan een goede gezondheid. Ook staan ze perfect onder iedere zorgvuldig samengestelde outfit.  

Collectie voor mensen met gevoelige voeten

De specialisten van Meijerink Schoenen weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed passende schoenen te dragen. Knellende schoenen brengen vervelende ongemakken zoals eksterogen en blaren met zich mee. Op de lange termijn veroorzaken schoenen die slecht passen zelfs klachten als hamertenen, hielspoor, hallux valgus en scheefstand. Ook bestaat het risico op rug- en gewrichtsklachten. Wanneer zij een nieuwe collectie samenstellen, selecteren de inkopers van Meijerink daarom schoenen die speciaal worden gemaakt voor mensen met gevoelige voeten. Een groot deel van de merken in de collectie is verkrijgbaar in verschillende wijdtematen. Deze maat geeft de extra aanwezige ruimte aan in de voorvoet van de schoen. Wijdtematen worden aangeduid met letters. Hoe breder de schoen, hoe hoger de letter in het alfabet. De smalste maat wordt uitgedrukt met de letter E en de breedste maat met de letter M.      

Xsensible Stretchwalker voor dames en heren

Ben je op zoek naar schoenen die zich comfortabel om je voet vormen, waardoor je maximale vrijheid ervaart? Bij Meijerink Schoenen vind je een gevarieerde collectie veterboots, sandalen en sneakers van Xsensible Stretchwalker voor dames en heren. De schoenen van dit Nederlandse merk staan bekend om de modieuze uitstraling en het perfecte draagcomfort. Xsensible Stretchwalker gebruikt bij het vervaardigen van de schoenen gepatenteerd stretchleer, dat uit maar liefst zes lagen bestaat. Elke laag is zeer flexibel en heeft een andere functie. Het stretchleer zorgt voor een aangename temperatuur, ademt zeer goed en is enorm sterk. Het bijzondere materiaal maakt elke schoen van Xsensible Stretchwalker uniek.

Vlotte veterschoenen in eigentijdse kleuren

Ook is het merk Durea prominent vertegenwoordigd bij Meijerink Schoenen, zowel met een nieuwe collectie als met de Durea sale waar je voor een aantrekkelijke prijs modellen uit eerdere collecties kunt kopen. De ontwerpers van Durea hebben samen met bewegingswetenschappers onderzoek gedaan naar het ideale looppatroon. Op basis van de informatie die zij daarmee verkregen, hebben zij GO ontwikkeld. GO is een speciale zool die sturing aan de voet geeft en zorgt voor een natuurlijke houding, een stabiel looppatroon en een gelijke drukverdeling. Staan en bewegen kosten daardoor veel minder energie. Ook staat het ontwerpteam van Durea bekend om de perfecte pasvorm van de schoenen. Daarbij letten ze op de lengte en de breedte van voeten, namelijk de omvang van het breedste gedeelte van de voorvoet. Daarom vind je in de collectie van Durea schoenen altijd een goed passende schoen, of je nu brede, gemiddelde, smalle of extra brede voeten hebt. Verder zijn de schoenen van Durea optimaal aan je voeten aan te passen dankzij het volledig verwisselbare voetbed en kun je er eventueel je eigen inlays of zooltjes in dragen. Op welke gezonde en modieuze schoenen trakteer jij jezelf binnenkort bij Meijerink Schoenen? 

 

https://www.meijerink-schoenen.nl/damesschoenen/xsensible-stretchwalker/