Knaapfashion
Image default
Dienstverlening

Schakel deze specialist in als u een zorgwoning wilt bouwen

De zorg wordt almaar duurder, ook voor de gewone Nederlander. Om minder afhankelijk te zijn van de zorg, kunt u ook een zorgwoning in de tuin laten bouwen. U wilt natuurlijk wel de nodige hulp ontvangen wanneer u deze wilt laten bouwen. U wilt hulp van een specialist, en zo’n expert is Blommers Bouwsystemen. Zij hebben jarenlang ervaring met het bouwen van zorgwoningen. Uw wensen en behoeften staan centraal, dus wanneer u een kennismakingsgesprek aanvraagt, worden deze eerst overzichtelijk op een rijtje gezet. Het grootste voordeel van een zorgwoning is dat u uw zorgbehoevende dierbaren na het bouwen ervan dicht bij u kunt houden. U beschikt thuis over alle faciliteiten die nodig zijn om uw vader, moeder of een andere dierbare de zorg te bieden die hij of zij nodig heeft. Het is tegenwoordig steeds normaler om ouderen thuis te laten wonen, maar dit moet wel kunnen. Daarom is het laten bouwen van een zorgwoning altijd een goed idee. U heeft hier geen extra vergunning voor nodig.

 

Een recreatiewoning op maat kunt u ook laten bouwen door deze specialist

Wilt u een recreatiewoning laten bouwen? Ook dan kunt u Blommers Bouwsystemen B.V. inschakelen, want behalve een zorgwoning, kunt u ook een recreatiewoning laten bouwen. Als u een houten recreatiewoning wilt, dan zit u bij deze specialist zeker goed. Zij bouwen recreatiewoningen en zorgwoningen die volledig passen bij uw wensen, de behoeften en uw budget. Door hun jarenlange ervaring hebben ze snel een ontwerp dat precies bij uw wensen past. Zo komt u heerlijk tot rust, het hele jaar door, op een plek die u zelf kiest. Het bouwen van een zorgwoning of recreatiewoning is zeer eenvoudig, zeker door de prefab bouwpakketten.

Bekijk online de mogelijkheden

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor het laten bouwen van een recreatiewoning of vakantiewoning? Lees dan online meer informatie. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, zo krijgt u precies de zorg- of recreatiewoning die past bij uw wensen.