Knaapfashion
Image default
Dienstverlening

Laat wapening in uw cementdekvloer aanbrengen

Wanneer u een cementdekvloer laat leggen, kunt u deze het beste laten verstevigen door middel van wapening. Dit zorgt ervoor dat er bijna geen kans meer bestaat op krimpscheuren. Bovendien kunt u de vloer zwaarder belasten wanneer hier een wapening in is aangebracht. U reduceert het risico op scheuren met maar liefst 70%! Maar voor wat voor wapening kunt u het beste kiezen en wie laat u deze wapening aanbrengen? Multi Vloeren Brabant uit Boekel heeft op beide vragen het antwoord. De medewerkers van dit bedrijf komen namelijk graag bij u langs om de wapening in de cementdekvloer aan te brengen. Waar dit traditioneel gezien met metalen netten wordt gedaan, doet deze specialist dit met glasvezel netten. Bij dit materiaal is aanzienlijk minder aanmaakwater nodig, wat de sterkte van de cementdekvloer ten goede komt.

Laat desgewenst ook vloerverwarming infrezen door deze specialist

Tegenwoordig wordt er steeds vaker voor gekozen om vloerverwarming te laten infrezen. Vloerverwarming is namelijk een aangename manier van verwarmen. U loopt niet meer op een koude vloer in de winter én de verwarming is netjes weggewerkt. In uw woonruimtes ziet u geen lelijke verwarmingsinstallaties meer die heel wat ruimte in beslag nemen. Vloerverwarming kunt u over de hele vloer laten leggen waardoor het de ruimte geleidelijk verwarmt. Wilt u ook vloerverwarming laten infrezen? Dan laat u dit het beste over aan de specialisten van Multi Vloeren Brabant!

Waarom u voor deze specialist kiest

Er zijn meerdere redenen om Multi Vloeren Brabant uit Boekel in te schakelen. Of u nu een wapening wilt laten aanbrengen of dat u vloerverwarming wilt laten infrezen; deze specialist staat te allen tijde voor u klaar. Al sinds 2001 zijn ze werkzaam als vloerspecialist en zijn ze een erkend leerbedrijf. Ze leren de jongere generatie de kneepjes van het vak, waardoor ze u altijd een kwaliteitsvloer kunnen garanderen. Bovendien kunt u bij dit bedrijf rekenen op een persoonlijk service. Ze vinden persoonlijk contact erg belangrijk en werken daarom ook bewust kleinschalig.