Knaapfashion
Image default
Woning en Tuin

Raambekleding voor een stoere mancave

Welke jongen wil dat nou niet? Een mancave! Een mancave wil je net even wat meer afschermen vergeleken met andere kamers in je huis, het is natuurlijk niet de bedoeling dat zomaar iedereen deze kamer binnenkomt. Met de juiste soort raamdecoratie wordt de mancave niet alleen stoerder, maar brengt het ook functionele voordelen met zich mee. In deze blog lees je welke soort raamdecoratie zorgt voor de stoere looks en de nuttige functies.  

Rolgordijnen  

Rolgordijnen zijn stijlvolle en eenvoudige raamdecoratie voor de mancave. Rolgordijnen zijn te verkrijgen in diverse kleuren. Zo is er altijd een geschikte kleur die jouw mancave nog stoerder en sfeervoller maakt. Rolgordijnen zijn met behulp van een ketting te bedienen. Zo kun je gemakkelijk de mancave verduisteren voor, bijvoorbeeld, een spannende filmavond. Online kun je gemakkelijk op maat rolgordijnen kopen zodat ze perfect aansluiten voor jouw raam. 

Overgordijnen 

Naast alleen rolgordijnen kun je de mancave nog meer decoreren met raambekleding door overgordijnen voor de rolgordijnen te plaatsen. Naast dat het de mancave extra aankleedt, beschikken overgordijnen ook over functionele voordelen. Overgordijnen zijn verduisterend en isolerend. Maar het mooiste voordeel is dat deze gordijnen geluidswerend zijn. Ideaal natuurlijk als het heel luid en gezellig is in de mancave.

Houten jaloezieën 

Houten jaloezieën zijn tot slot ook een geschikte raamdecoratie voor in de mancave. Houten jaloezieën geven en natuurlijke en een iets ruigere look dan ander soort raamdecoratie. Je hebt keuze uit veel verschillende soorten houtsoorten zodat er altijd eentje past bij jou mancave. Je kunt met gemak met lichtinval en privacy spelen. De jaloezieën kunnen volledig gesloten worden zo dat je zus of moeder niet stiekem je mancave binnen gluurt.