Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Plafond spuiten bij De Kroon Latex spuiten

Plafond spuiten 

Bent u op zoek naar een specialist in plafond spuiten voor uw nieuwe woning of omdat uw woning wel een opfrisbeurt kan gebruiken? De Kroon Latex Spuiten zorgt ervoor dat uw plafonds streeploos en voor een eerlijke prijs met latex geworden gespoten. Latex spuiten zorgt voor een mooier resultaat dan het verven met een traditionele roller en voorkomt dat na verloop van tijd de muren geel worden. 

Voordelen latex spuiten

Latex spuiten zorgt ervoor dat uw plafond streeploos en egaal gespoten wordt. Ook is het spuiten van latex sneller dan het gebruiken van een traditionele roller en is het eindresultaat mooier. Plafond spuiten is binnen één dag klaar, doordat het spuiten sneller gaat dan verven met een roller. Ook zorgt latex spuiten ervoor dat er geen verkleuring optreed, zoals dat bij schilderen vaak wel het geval is. Als laatste is latex spuiten relatief goedkoper en dit zorgt ervoor dat het aantrekkelijker is. Hoe groter het opervlak hoe voordeliger het uiteindelijk zal worden. De kosten voor latex spuiten zijn €7,50 per meter voor een oppervlak van 150 tot 350m2, €7, per meter voor een oppervlak van 350 tot 700m2 en €6,50 voor een oppervlak groter dan 700m2. 

Hoe werkt plafond spuiten

Het laten spuiten van uw plafond met latex gebeurt als volgt. Eerst wordt er contact met u opgenomen nadat u een offerte op de website heeft ingevuld. We bespreken dan uw wensen en komen wij langs om alles op te meten en op basis hiervan wordt een offerte gemaakt. Na het opmeten wordt er een offerte gemaakt met een kostenoverzicht. Zo bent u op de hoogte van de kosten en komt u niet voor verrassingen te staan. Onze prijzen zijn inclusief, voorrijkosten, advies, afplakken, kitwerkzaamheden, bewerken kleine oneffenheden, 2 spuitlagen van topkwaliteit, voorstrijk/primer, a-merk latexverf schrob- en dekkingsklasse 1. 

Bent u na het lezen geinteresseerd of wilt u meer informatie? vraag dan eenvoudig via de website een offerte aan en wij reageren binnen 2 uur. Bekijk onze website: https://www.dekroonlatexspuiten.com

https://www.dekroonlatexspuiten.com/plafond-spuiten