Ugh, en daar gaat het, je anti-aanbak pan kan het gewoon niet overleven om je favoriete eieren te bakken voor de brunch. Je hebt dit zo lang mogelijk vermeden, maar je kunt het niet langer uitstellen. Ja, je moet gaan winkelen voor potten en pannen. Als de gedachte om te kiezen tussen de schijnbaar honderden verschillende merken die verschillende dingen beloven je afschrikt, dan snappen we dat! Ik bedoel, wie wil tussen het doen van boodschappen en het doen van boodschappen het verschil uitzoeken tussen niet-giftige en giftige pannen? Wij zijn hier om u te helpen uw winkeltijd en -angst te verminderen! Laten we beginnen met de basis Als u bent zoals ik, is de reden dat u uw anti-aanbakpan moet vervangen dat er krassen op zitten en u het aluminium eronder kunt zien. Dat is wanneer het nog erger wordt en is zeker een teken dat je zo snel mogelijk naar de dichtstbijzijnde panwinkel moet gaan! Waarom? Een paar redenen: je hebt zeker dampen van de anti-aanbaklaag ingeademd, de kans is groot dat je zelfs wat van de coating hebt gegeten omdat die afbrokkelde en aan je eten bleef kleven, en omdat blootstelling aan aluminium (dat spul dat je onder de krassen ziet) in verband is gebracht met de ziekte van Alzheimer en andere negatieve gezondheidsresultaten (3). Hoe zit het met mijn PFOA-, PFAS- en PFTE-vrije pannen? Wat betekenen al die P’s? Dit artikel is geschreven door doepserleven |
https://doepserleven.nl/3-pfas-vrije-veilige-pannen/ |
