Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Op zoek naar een hovenier in de regio Veenendaal?

Bent u woonachtig in de regio Veenendaal en op zoek naar een hovenier voor een professionele tuinplanning? Dan bent u bij Exalto Hoveniers aan het juiste adres. Want een professionele tuinplanning is een belangrijk onderdeel van een nieuwe tuin of wanneer u de wens heeft uw tuin opnieuw in te richten. Zelfs als slechts een deel van een tuin moet worden heringericht, kan een goede planning heel nuttig zijn. Tuinplanning is de basis voor een tuinconcept dat is afgestemd op uw behoeften en wensen, en later kosten zekerheid en transparantie in de uitvoering.

Woont u gehuurd en zoekt u een hovenier regio Veenendaal?

Een hovenier omgeving Veenendaal werkt niet alleen voor particulieren die een koopwoning bezitten. Een tuin is natuurlijk niet alleen voorbehouden aan personen die een koopwoning hebben. Ook mensen die gehuurd wonen, hebben de behoefte aan een mooie tuin als ze zelf geen groene vingers hebben. Het planten van struiken en het bouwen van de zandbak voor de kinderen: zodra het mooi weer wordt, is er veel vraag naar het herinrichten of maken van tuinen. Huurders die gebruik mogen maken van een tuin kunnen natuurlijk hun eigen beslissingen nemen over bloemperken en bepalen hoe vaak ze het gazon (laten) maaien.

Vrijheid

Huurders die gebruik mogen maken van een tuin hebben er meestal veel vrijheid – ze kunnen er zonnebaden, hun kinderen laten spelen of feesten zolang ze zich aan de rusttijden houden. Huurders kunnen ook tuinmeubilair en speeltoestellen voor de kinderen installeren, mits ze beide demonteren als ze verhuizen.

Wie verzorgt de tuin?

Onkruid wieden, hagen knippen, het gazon maaien: wie moet voor de tuin zorgen? Een tuin is natuurlijk geen puur pretpark – het moet ook regelmatig onderhouden worden. Gewoonlijk zijn de bijbehorende overeenkomsten een aanvulling op de huurovereenkomst. Als er niets is, is de verhuurder verantwoordelijk voor al het werk. Kleine klusjes kunt u misschien nog wel zelf onder handen nemen, maar als het aankomt op het herinrichten of specifieke werkzaamheden die specialistische kennis vragen, kunt u daarvoor ook een professional inhuren. Bent u wat slechter ter been, woont u gehuurd en heeft u plezier aan uw tuintje maar kunt het allemaal niet meer zelf onderhouden? Een hovenier kunt u ook vragen het onkruid te wieden, maar ook bladeren op te ruimen of uw gazon te maaien, het vellen van een te groot geworden boom of het bemesten en verticuteren van het gazon en onderhouden van uw tuin.