Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Op zoek naar een bedrijf waarbij je gebruik kan maken van spuitgieten

Ik had een bedrijf nodig waar ze gebruik maken van spuitgieten. Al voor een lange poos had ik een briljant idee voor mijn nieuwe bedrijf bedacht. Het was een product dat mijn bedrijf weer een grote boost zal geven. Maar daarvoor had ik bepaalde apparatuur en spullen nodig om dit natuurlijk te realiseren. Die spullen had ik niet en zelf was ik ook niet goed in het ontwikkelen van een goed product. Daarom ging ik kijken of er een bedrijf was die mij hierin wilde helpen.

Het gehele proces van idee, tot aan productie met de spuitgieten

Het was nog moeilijk om een bedrijf te vinden die werkt met spuitgieten. Veel mensen hebben ook geen idee wat een spuitgiet überhaupt is. Maar gelukkig heb ik goede connecties en via via heb ik iemand kunnen vinden die met spuitgieten kan werken. Het bedrijf HSV TMP weet precies wat klanten willen en betrekt hun klanten goed bij het proces van begin tot einde. Bij onze kennismaking wist ik meteen dat ik hier in goede handen was. Ze konden meteen laten zien wat ze precies wilde doen met het idee en begonnen meteen op een blauwdruk te schetsen. Een paar weken later was er nog een meeting met een technische tekening van het product en ik was helemaal onder de indruk. Het zag er allemaal goed uit en er werd goed opgelet op detail.

Eindresultaat

Nadat het design goed was getest en een go had gekregen, kon eindelijk de productie van start gaan. Daar werd door middel van spuitgieten het product gemaakt en het eindresultaat is echt prachtig. Het product is echt hoge kwaliteit en kan ook niet gemakkelijk stuk gaan. Bovendien ruikt het niet chemische of is er iets fout aan waardoor ik in de markt kan zaken. Mijn product staat nu een half jaar op de markt en de verkoop gaat goed. Ik ben erg blij met de samenwerking van HSV TMP.

Probeer het zelf

Wilt u meer weten over HSV TMP als bedrijf, of wilt u meteen contact zoeken? Bezoek dan de website van HSV TMP voor meer informatie over hun diensten en producten.

Kijk voor meer informatie op https://www.hsv-tmp.nl/spuitgieten/.