Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

De HP PageWide printer van Repromat

Sneller en efficiënter printen, dat kan met de HP PageWide printer van Repromat! Met een HP PageWide printer is het namelijk mogelijk om de volledige breedte van een document te printen in één keer! Dit kan dus tot een meter breed zijn. Dit betekent voor uw organisatie sneller en efficiënter werken, met een printer die bij de organisatie past en de hoeveelheid werk aankan, beter dan alle andere systemen die in de markt zitten. Wanneer u iets wilt printen, kan de printopdracht eenvoudig verstuurd worden naar de printer via uw smartphone of tablet!

Repromat en de HP PageWide printer

Inmiddels levert Repromat zijn diensten aan een heleboel verschillende bedrijven die ieder in een heleboel verschillende branches zitten, die allemaal een HP PageWide printer nodig hebben. Daarom moeten we flexibel zijn, en dat doen we ook graag. Al meer dan veertig jaar is Repromat bezig met het helpen van bedrijven met onze ervaring en deskundigheid als een full-service leverancier. Wat betekent dat? Dat we onze klanten altijd totaaloplossingen proberen te bieden die ieder element van de situatie goed aanpakken. Wij handelen alleen in totaaloplossingen op het gebied van software, hardware, service en supplies. Het is bij ons ook mogelijk om een bestaande printer bij ons in te ruilen, dat kan heel makkelijk.

Waarom Repromat?

Waarom juist een HP PageWide printer kopen van Repromat? Daar hebben wij het antwoord wel op. Het brengt namelijk meerdere voordelen met zich mee, waaronder het feit dat we een zeer groot assortiment aan printers hebben. Dat betekent ruime keuze voor u als klant, en zo weet u zeker dat u een product krijgt die de beste eigenschappen heeft om goed te functioneren in uw persoonlijke situatie. Daarnaast geeft onze kennis van zaken ons de mogelijkheid om u het beste te kunnen adviseren over welke plotter het meest geschikt zal zijn voor uw doeleinden. Kwalitatief staan onze producten ook zeer hoog, dus u zult geen verschil in kwaliteit meer kunnen zien tussen zwart-wit afdrukken of kleur. Wanneer u dus voor kwaliteit wilt kiezen, moet u voor ons kiezen!