Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

NLP opleiding volgen?

Heb je vaker gehoord van NLP opleidingen maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. In deze NLP opleiding leer je beter communiceren, zodat bepaalde taken in het dagelijkse leven, zowel prive als op werkgebied, succesvoller verlopen en je eerder bepaalde doelen haalt. Ook is je persoonlijke ontwikkeling daarbij belangrijk. Kom zelfverzekerd over terwijl je op de juiste manier communiceert en leer omgaan met je collega’s. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Start nu

Bij NLP-NU kun je een NLP opleidingvolgen. Niet alleen voor jou is dit handig, maar ook voor de hele groep is het aan aanrader. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. In deze opleiding wordt er gebruik gemaakt van interactie, zodat er ook direct gewerkt kan worden aan de teambuilding van de groep. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Er is ruimte voor 10-15 mensen per groep waarbij er ook aandacht wordt besteed aan de persoonlijke benadering. Als de opleiding af is krijg je een gecertificeerd diploma.

Welke opleidingen zijn er?

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft een opleiding. Je hebt namelijk de keuze uit meerdere dagen. Kies je een 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding of 17-daagse opleiding? In deze opleiding leer je communiceren op privé en werk gebied, maar leer je ook meer over het menselijk gedrag en het inschatten van mensen. Ook laat je mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Vragen?

Vragen over de verschillende opleidingen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

https://www.nlp-nu.nl/