Knaapfashion
Image default
Winkelen

Nieuwe portemonnee nodig? Doe hier je inspiratie op!

Je portemonnee neem je overal mee naar toe en gebruik je bijna elke dag, een belangrijk mode-item dus! In dit artikel delen we inspiratie met je voor zowel dames, heren als uniseks op basis van de huidige trends. 

Kies een portemonnee bij jouw stijl

Dit klinkt natuurlijk heel voor de hand liggend. Je kiest waarschijnlijk zelf al een portemonnee uit die je mooi vindt en bij jouw stijl past. Máár sommige portemonnees matchen niet bij alles. Stel dat je een knalrode kiest, dan past die bij veel outfits en tassen niet. Kies daarom voor een neutrale kleur of een kleur die bij je meeste outfits past. 

Trends voor mannen

Bij mannen zijn de portemonneetrends wat stabieler dan bij vrouwen. Vaak zijn de portemonnees zwart of bruin. Handig, want zo is jouw portemonnee tijdloos. Veel mannen kiezen ook voor een pasjeshouder, een compact alternatief voor de portefeuille. Tegenwoordig heb je toch niet veel brief- of muntgeld bij je. In een pasjeshouder is daar alsnog een beetje ruimte voor. Klik hier om portemonnees voor heren te bekijken. 

Trends voor vrouwen

Nude-tinten zijn helemaal in en gemakkelijk te combineren met outfits. Voorbeelden van nude-tinten zijn oud roze, beige, taupe of cognac. Kaki is ook een leuke optie. Verder zijn neon- en pastelkleuren niet van het straatbeeld te slaan deze zomer. Eigenlijk kun je dus alle kanten op. Zwart blijft ook altijd een veilige, maar stijlvolle optie. 

Unisekstrends

Je hoeft je natuurlijk niet aan bovenstaande gendernormen te houden. Sowieso ben je helemaal vrij om te kiezen wat jij leuk vindt en hoef je daarmee niet per se de laatste trends te volgen. Al kies je voor een fluorescerend groene beurs, het is een vrij land! Meer portemonnee-inspiratie vind je hier.