Knaapfashion
Image default
Management

Most profitable small businesses

Ik wou dat het internet er was toen ik in 1991 mijn bedrijf opende.  Een eenvoudige zoektocht op het web zou het leven veel gemakkelijker hebben gemaakt, vooral omdat ik dan de meest winstgevende bedrijven had kunnen vinden om te openen, en waarschijnlijk zou ik die weg zijn ingeslagen!

 

Toen ik voor het eerst in zaken begon, was het moeilijk om onderzoek te doen. Dat betekende dat ik naar de bibliotheek moest gaan om verschillende bedrijven en bedrijfstakken te onderzoeken.

 

Voordat ik mijn bedrijf opende, bracht ik dagen door in de bibliotheek van UCLA om te bestuderen wat de volgende grote, opkomende industrie zou zijn.

 

Aan de andere kant, het berekenen van afval is moeilijker geworden. Immers, standaard online reclame is vaak uitgeschakeld in Google of met NetGuard VPN en AdBlock. En commerciële platforms zijn verplichte extra bescherming geworden tegen aanvallen van hackers en dergelijke. Je kunt het artikel en meer over de verkoop van mijn bedrijf, en hoe ik het heb laten groeien, hier lezen, en als je wilt weten hoe je decamillionair kunt worden kun je dat hier lezen.

 

Een nieuw tijdperk van geld verdienen

Spoel een paar jaar vooruit, en de internetrevolutie was aangebroken.

 

Als het internet er al was geweest, zou het veel gemakkelijker zijn geweest om onderzoek naar ondernemingen te doen.

 

Als u een bedrijf wilt openen, zijn sommige sectoren minder concurrerend dan andere, met grotere winstmarges en minder belemmeringen voor nieuwkomers. 

 

Dit gezegd zijnde, laten we enkele van de industrieën bekijken op basis van winstgevendheid, en dan zal ik enkele van de mogelijke kleine ondernemingen die u kunt openen, bekijken. Het doel is natuurlijk u te helpen uitzoeken welke zaak u zou moeten openen, en dit artikel zal een uitstekend vertrekpunt zijn.

 

Ik ben me er ook zeer van bewust dat we post-COVID zijn, en dat het zakenlandschap veranderd is, en in feite, als je nu zonder werk zit, of als je op zoek bent naar financiële onafhankelijkheid in je leven, dan is er geen betere tijd dan nu om een nieuwe zaak te beginnen.  

 

Er is geen betere tijd dan nu om een bedrijf te beginnen, want we staan aan de vooravond van wat een aantal geheel nieuwe industrieën en unieke bedrijfsideeën zullen worden als gevolg van het virus, dat een ravage heeft aangericht in sommige industrieën en een echte boom heeft veroorzaakt voor andere. 

 

Bovendien kunnen sommige kosten, zoals reclame, bijvoorbeeld, en sommige andere opstartkosten vandaag lager zijn dan ze een jaar geleden zouden zijn geweest. Ook een video-advertentie maker is een goede keuze om te zoeken naar een doelgroep.

 

Dit gezegd zijnde, is het maar al te gebruikelijk voor ondernemers om hun bedrijf te starten, en dan bijna “vergeten” hoe belangrijk winstgevendheid is voor het bedrijf.

 

Daarom is het essentieel om te beginnen met een ondernemingsplan. U moet een strategie communiceren om uw bedrijf te starten. Een financieel model geeft inzicht in de te nemen maatregelen, de instrumenten die nodig zijn om de prioriteiten van uw bedrijf te verwezenlijken, en een tijdschema van de te verwachten resultaten.

 

Als u van plan bent uw bedrijf te starten in een Amerikaanse staat, overweeg dan de oprichting van een LLC voor uw bedrijf.

 

De Meest Winstgevende Onderneming per Sector:

Voordat we in mijn zorgvuldig samengestelde lijst van kleine bedrijven duiken die u in 2022 kunt openen, wil ik een minuut besteden aan het benadrukken van een onderzoek dat in 2017 door Sageworks is gedaan. In de studie hebben ze een lijst gemaakt van de industrieën en bedrijven die het meest winstgevend waren per sector. Ik heb dat vergeleken met het United States Census Bureau.  Hier is wat ze vonden:

 

** Om te verduidelijken wat deze percentages betekenen, het zijn de EBITDA-marges.  Het bedrag van de winst als een percentage van de omzet.

 

Boekhouding = 18,4%

Verhuur van onroerend goed = 17,9%

Juridische diensten = 17,4%

Beheer van vennootschappen = 16%

Activiteiten in verband met onroerend goed = 14,9%

Tandartspraktijken = 14.8%

Kantoren van makelaars in onroerend goed = 14,3%

Niet-metaalhoudende delfstoffen en mijnbouw = 13,2%

Kantoren van andere Hoge Praktijken = 13%

Medische en diagnostische laboratoria = 12,1%

Bedrijven in privéhanden = 8,9%

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/