Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Megapret – De speeltuin voor het hele gezin

De speeltuin voor het hele gezin

Een gezellig dagje uit doet u bij Megapret. Megapret is de leukste speeltuin van Gelderland en ideaal voor kinderfeestjes. Het Megapret park heeft een binnen- en buitenspeeltuin. Door het enorme oppervlak van het park is het de ideale locatie voor kinderen om hun ei kwijt te raken. Voor zowel jong als oud is er genoeg te beleven in het familiepark. U kunt plaats nemen aan de bar of lekker in de zon gaan liggen op de weide terwijl uw kinderen alle activiteiten en speelapparaten langs gaan. De gehele speeltuin zowel binnen als buiten is schoon, veilig en overzichtelijk.

Indoor speeltuin Megapret

De indoor speeltuin van Megapret is 1500 m2 waardoor uw kinderen volop kunnen genieten van alle speelmogelijkheden. Er is bijvoorbeeld een 4 verdiepingen tellende softplay klim- en klautertoestel, voorzien van meer dan 100 hindernissen. Daarnaast zijn er in de indoor speeltuin nog: ballenbakken, trampolines, springkussens, een familieglijbaan, ballenkanonnen, een bouw hoek en een peutermiete. Het meest opvallende van de indoor speeltuin is de kinderdisco en er is zelfs een rodelbaan.

De buitenspeeltuin van Megapret

De buitenspeeltuin van Megapret is nog vele malen groter dan de indoor speeltuin, namelijk: maar liefst 20.000 m2! De outdoor speeltuin biedt diverse moderne, interactieve speeltoestellen, zoals de Sona van Yalp en veel verassende items van Playnetic waarbij kinderen zelf de benodigde energie om het apparaat te laten werken moeten opwekken.  Het absolute hoogtepunt van de openlucht speeltuin is misschien wel de monorail. Maar daarnaast is er ook nog de waterspeeltuin om na al dat rennen even lekker af te koelen en is er nog veel golf pret, namelijk: midgetgolf en snookergolf.

Wilt u ook het leukste dagje uit voor u en uw gezin? Of wilt u graag een schoolreisje plannen? Doe dat dan bij speelparadijs Megapret!

Is uw peuter na het dagje weg toe aan een goede nachtrust? Bekijk dan alle slaapspullen voor baby’s bij Jut en Juul. 

http://www.megapret.nl/