Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Leuke activiteiten voor Teambuilding

Door het thuiswerken is het contact tussen jou en collega’s waarschijnlijk wat minder geworden, of  ken je zelfs je nieuwe collega’s nog helemaal niet zo goed. Het is daarom ook best wel lastig om een uitje te organiseren als je niet iedereen zo goed kent! daarom in deze blog lees je 3 leuke activiteiten voor een teambuilding om je collega’s beter te leren kennen!

Varen door het Noorden van Nederland

Heeft iemand uit je team een vaarbewijs? Ga dan het water op! Het mooie weer komt er weer aan, dus ga lekker een dagje varen door Friesland. Er zijn verschillende bootverhuur bedrijven die beschikken over verschillende boten zoals: een sloep, motorboot en een platbodem die zij verhuren. Je hebt verschillende vaarroutes door Friesland, Groningen en Drenthe die je kan afleggen. Hiervoor kan je een boot huren in Friesland.

E-chopper tour

Een E-chopper ken jij dat? Ik had er voor deze blog nog nooit van gehoord, maar blijkt super leuk te zijn! Het is een soort van lage motor met dikke wielen, als je begrijpt wat ik bedoel. dus wil jij lekker door de stad toeren op een stoere motor? Ga dan voor een E-chopper tour. Een E-chopper is geluidloos, en rijd elektrisch! Pas op! iedereen moet wel een rijbewijs of scooter rijbewijs op zak hebben, deze activiteit is 18 plus.

Wine & Bites

Liever geen actieve activiteit, maar lekker gezellig met zn allen wat borrelen. Bij de workshop wine & bites kun je kiezen uit maar liefst 6 verschillende smaken wijn kiezen en je mag ze ook allemaal proeven! De wijnen worden geserveerd met bijpassende hapjes. Deze workshop is mogelijk tot 45 personen! De workshop vindt plaats op een locatie die jij wil! Dus of dat nou in een restaurant is of een vrijdagmiddagborrel bij jou op werk alles is mogelijk! Deze workshop is voor 18+ dus let daar goed op! en dit wordt ook streng gecontroleerd!