Knaapfashion
Image default
Media

Lees meer over deze geluidsstudio in hartje Amsterdam

Ben je momenteel bezig met audiovisuele opnames en projecten en zoek je hiervoor een geschikte geluidsstudio in de omgeving van Amsterdam? Of het nu om een schoolopdracht gaat of je een groot mediabedrijf hebt en een commercial wilt produceren, als je voor ParkStudio in hartje Amsterdam kiest, wordt het eindresultaat gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Deze high-end geluidsstudio beschikt over alle apparatuur en expertise die je nodig hebt. Ook bieden zij de mogelijkheid aan om hulp te ontvangen van ervaren creative sound designers. Zij weten precies wat er nodig is om uw film, radiocommercial of app af te maken.

Maak gebruik van de expertise van de creative sound designers

ParkStudio beschikt over diverse ruimtes. Deze geluidstudio in hartje Amsterdam heeft totaal drie high-end studioruimtes beschikbaar. Deze zijn stuk voor stuk geschikt voor het opnemen van muziek, commercials en animaties. Als je de hulp van een creative sound designer nodig hebt, kan dit te alleen tijde. Zij denken graag met jou mee zodat jouw productie naar een hoger niveau getild kan worden. Zo weten zij alles van voice-overs, foley en sound effects. Bij ParkStudio heb je ook toegang tot een volledige sound library. Deze bestaat uit audiofragmenten die de afgelopen jaren zijn opgenomen in de studio’s van deze specialist.

Ga langs bij deze specialist voor een rondleiding en advies op maat

Weet je al precies wat jouw plannen zijn en welke audio je aan jouw project wilt toevoegen? Dat is natuurlijk erg goed maar weet je ook hoe je aan dit project moet beginnen? Met de hulp van ParkStudio weet je zeker dat jouw idee perfect wordt uitgevoerd of ontvang je hulp voor het finetunen. Wil je eerst weten welke apparatuur er allemaal beschikbaar is bij deze geluidsstudio? Neem dan gerust contact op met ParkStudio. Deze geluidsstudio in Amsterdam helpt je graag verder en zorgt voor een resultaat van hoogwaardige kwaliteit.

https://parkstudio.com/nl/