Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Latex spuiten

Latex spuiten

Als u voor uw woning op zoek bent naar een oplossing voor het schilderen, dan is latex spuiten wellicht iets voor u. Dit scheelt u een hoop tijd en latex spuiten zorgt voor een egaal en strak resultaat ten opzichte van traditioneel schilderwerk. Nog een voordeel is dat het team van De Kroon Latex Spuiten de muren en plafonds meestal in 1 werkdag voorzien van een strakke laag latex. Latex spuiten heeft verder nog een aantal voordelen:

  • Sneller dan traditioneel rollen
  • Vaak al binnen één dag klaar
  • Direct dekkend
  • Egaal en strak eindresultaat
  • Geen verkleuring na verloop van tijd
  • Aantrekkelijk kostenplaatje

Hoe werkt latex spuiten? 

Het latex spuiten gaat snel en makkelijk in zijn werk. U neemt eenvoudig via de website contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Na uw aanvraag nemen wij contact met u op voor het maken van een meetafspraak. Dit gebeurt meestal al binnen 1 uur . Tijdens deze afspraak komen wij bij u langs om de woning op te meten en hierna ontvangt u de vrijblijvende offerte. We bespreken uw wensen en u kunt verschillende kleuren bij ons uitkiezen. Als u akkoord gaat met de offerte zorgt u ervoor dat de woning schoon en leeg is op het moment van latex spuiten. Wij plakken alles af zodat het resultaat nog strakker wordt. Eerst beginnen we met een primer/voorstrijk en hierna spuiten wij de gekozen latex op de muren of plafonds. Na het spuiten zorgen we ervoor dat alles netjes gekit wordt en dat uw woning weer schoon en leeg is. De latex heeft ongeveer 24 tot 48 uur nodig om in zijn geheel te drogen. 

De Kroon Latex Spuiten

Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van latex spuiten. Bekijk onze website eens voor opgeleverde projecten en voor meer informatie. Hier kunt u ook contact met ons opnemen voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. https://www.dekroonlatexspuiten.com/

https://www.dekroonlatexspuiten.com/latex-spuiten