Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Koelkastmotor vervangen

 Koelkastmotor vervangen: Door witgoed reparatie Almere

Bij het doorsloepen van een lager gelegen closetpot kan een onderdruk in de standleiding erboven ontstaan. Daar door kan het waterslot van een hoger gelegen pot worden leeggezogen. Indien men de standleiding boven van een open ontluchtingspijp voorziet, dan kan deze zuigwerking niet optreden. In bepaalde gevallen is het moeilijk de ontluchting direct op de standleiding aan te brengen volgens witgoed reparatie Almere

 

 Koelkastmotor vervangen

Men kan de ontluchtingspijp dan aansluiten op de ontluchting van ding aan te brengen. Men kan de ontluchtingspijp dan aansluiten op de ontluchting van de afvoer. De ontluchtingspijp moet ruim boven het dak aansteken. 

De stankafsluiter die onder wastafels moet gemonteerd, bestaat in zijn eenvoudigste uitvoering uit een s-vormig gebogen pijp. de bocht is in het laagste punt van een ontstoppingsplug  voorzien, die losgedraaid kan worden om bezonken vuil te verwijderen.

 Koelkastmotor vervangen

 

Het niet regelmatig reinigen straft zichzelf; het afvalwater loopt dan maar heel langzaam of niet weg. Tegenwoordig wordt hoofdzakelijk de bekersyfon toegepast. De beker kan worden losgedraaid om het bezonken vuil te verwijderen. Zowel het afvoer- als het overloopgat moeten op de syfon worden aangesloten. Dat geldt uiteraad voor lig- en zitbaden. Daarvoor wordt echter veelal een ander type afsluiter toegepast. 

 

 Koelkastmotor vervangen

In vloeren van ruimten,  waar nogal royaal met water wordt omgesprongen worden meestal schrobputjes aangebracht, die eveneens van een stankafsluiter voorzien moeten zijn. Via het uitneembare rooster komt het schrobwater eerst in een bak in de put, waarin het vaste vuil bezinken kan. Het water stroomt over de rand van de bak en verdwijnt in de waterafvoer. De afvoerpijp, die uit de bodem steekt, vormt samen met de doorlopende zijwand van de bak het met water gevulde waterslot. De bak kan eruit genomen worden om het bezinksel eruit te verwijderen.

Koelkastmotor vervangen

Als het afvalwater veel vettige bestanddelen bevat, die zich bij het afkoelen van het water tegen de binnenwanden van de rioolbuizen kunnen afzetten,  is het aan te bevelen tussen afvoer en binnenriolering vetvangers te plaatsen. Het vet dat soortelijk lichter is dan water, zet zich op het wateroppervlak in het putje af. Uiteraad moeten dergelijke vetvangers ook regelmatig schoon worden gemaakt. Stinkende stankafsluiters zijn of vervuild en moeten dan gereinigd worden, of ze staan droog en moeten dan met water gevuld worden.