Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Kinderfeestje vieren?

Bent u opzoek naar een locatie waar kinderen onbezorgd kunnen spelen, eten en hun verjaardag kunnen vieren? Kijk dan eens op Eastern Plaza. Wij bieden een divers kinderfeest aan, waarin de kinderen zich tot de laatste minuut zullen vermaken en waar de genodigde kinderen nog lang over na zullen praten. U kunt elke woensdag en vrijdag terecht voor het geven van het kinderfeest van uw kind!

 

Bij binnenkomst krijgt uw kind een taart met alles erop en eraan. De kinderen kunnen zich daarna verkleden en geschminkt laten worden en zich helemaal laten opgaan in hun alter ega als ninja of geisha. Tijdens het kinderfeest worden er allerlei activiteiten gedaan, denk aan:

  • Het bakken van koekjes
  • films kijken
  • snoepsushi’s maken

 

Daarnaast beschikt Eastern Plaza over een prachtige buitenspeeltuin en kunnen de kinderen zich volledig uitleven op een reusachtig springkussen.

Na het spelen kunnen de kinderen zich klaar maken voor een uitgebreid buffet met allerlei lekkere snacks en natuurlijk friet. Dit alles is onbeperkt, zo hoeft u geen rekening te houden met eventuele extra kosten en zijn kinderen gegarandeerd 4 uur lang zoet. Als kers op de taart krijgen alle kinderen ook nog een leuk cadeau’tje mee aan het einde van de gezellige dag.

 

De KidsParty is te boeken vanaf 5 kinderen. Uiteraard moet er één ouder bij zijn en deze moet verplicht gebruik maken van het PartyParent arrangement. Dit houdt in dat de ouder(en) tijdens het kinderfeest onbeperkt gebruik mogen maken van alle buffetten en dranken. A

 

Waar wacht u nog op? Geef uw kind nu het leukste kinderfeest en laat uw kind met zijn/haar vrienden en vriedinnen 4 uur lang vermaken. Voor vragen of een reservering kunt u via de mail of telefonische contact op nemen met ons kindvriendelijke restaurant.