Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Hoe kun je het beste paddo’s bewaren?

Paddo’s zijn een vorm van Psychedelica. Je kunt deze zelf kweken. Wat veel mensen niet weten is dat een paddo kweek setje veel oogst kan opbrengen. Om hier zo lang mogelijk plezier van te hebben, moet je een goede manier vinden om ze te bewaren. Er zijn twee manieren, namelijk de koelkast en de diepvries. Ben je benieuwd naar deze twee bewaarmethoden? Lees dan verder en kom erachter!

 

De koelkast 

Je kunt paddo’s in de koelkast bewaren. Het nadeel hiervan is dat je ze daar maar een paar weken kunt bewaren. Doordat de koelkast vochtig is, kun je het beste de verse paddo’s op keukenpapier leggen. Keukenpapier absorbeert veel water, waardoor je ze langer kunt bewaren. Je kunt er ook voor kiezen om de paddo’s in een pot te stoppen en dessicant toe te voegen. Het nadeel daaraan, is dat die stof giftig is. Met deze methode zijn de paddo’s lang houdbaar. Maar doordat het giftig is, moet je er mee oppassen. 

 

De vriezer 

Naast de koelkast, kun je er ook voor kiezen om de paddo’s te bewaren in de vriezer. Je moet dan eerst de paddenstoelen laten indrogen. Vervolgens stop je ze in een verpakking die luchtdicht is. Het voordeel hieraan is dat je de paddo’s dan oneindig lang goed zijn. Let er wel op dat je ze eerst goed laat drogen, anders gaat de werkende stof verloren. 

 

Laat je adviseren

Als je zelf paddo’s gaat kweken met een kweek set, is het dus belangrijk om eerst te bepalen hoe je ze gaat bewaren. Het is natuurlijk zonde om een deel weg te gooien. Ben je benieuwd welke soorten kweek setjes er zijn? Neem dan een kijkje op de website van 24high.nl en ontdek het assortiment aan kweek setjes. Als je vragen hebt, kun je het beste contact opnemen met een medewerker.

 

https://www.24high.nl/