Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Grote stretchtent huren

Grote stretchtent huren

Bent u voor uw feest of evenement op zoek naar een grote stretchtent die u wilt huren? Dan bent u bij PavilionRex aan het juiste adres voor een stretchtent van hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Vrijwel alles is mogelijk en we kunnen ook verschillende doeken met elkaar combineren voor een grotere stretchtent. Een grote stretchtent zorgt ervoor dat uw gasten droog en overdekt staan bij slecht weer of juist in de schaduw bij warmer weer. Zo zijn de stretchtenten van PavilionRex geschikt voor elk evenement en bij warm of kouder weer. Als extra optie is het mogelijk om prikverlichting te huren voor meer sfeer in de avond of om een zijdoek te huren, zodat uw gasten niet in de wind hoeven te staan. In overleg zorgen wij ervoor dat de stretchtent passend is voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, festival, jubileum of zakelijk evenement. 

Stretchtent maatwerk

De stretchtenten die we verhuren beginnen bij 4×4 voor 10 personen en voor 166 of meer personen kunt u eenvoudig een maatwerk offerte aanvragen en dan bekijken we samen de mogelijkheden die er zijn voor uw locatie. Voor de stretchtenten zijn er verschillende maten tenten te huur. Maat S, M of L waarbij er in de grootste maat 166 personen kwijt kunnen. Er zijn verschillende kleuren waar uit gekozen kan worden en hierdoor past de stretchtent bij de uitstraling die u aan uw evenement wilt geven. De tenten van PavilionRex:

  • Hebben een premium uitstraling
  • Zijn 100% waterdicht
  • Zijn Windbestendig tot 9 beaufort
  • Zijn Brandwerend (M1/M2/M3)
  • Zijn Nen-gecertificeerd
  • Hebben een bouwboek

Waarom PavilionRex? 

Door onze jarenlange ervaring in het verhuren van stretchtenten inclusief opbouwen en afbreken kunnen wij u hoge kwaliteit bieden tegen een eerlijke prijs. PavilionRex onderscheid zich door gebruik te maken van premium kwaliteit en lichte stretchtenten. De tenten hebben een lager gewicht, waardoor het makkelijker is om ze op te zetten en af te breken en zo kan de prijs relatief goedkoop worden bepaald. Op de website https://pavilionrex.nl/ kunt u meer informatie vinden en een offerte aanvragen.

https://pavilionrex.nl/grote-stretchtent-huren