Entresolvloer kosten

      Reacties uitgeschakeld voor Entresolvloer kosten

Meer ruimte creëren in uw bedrijfspand of magazijn en geen fortuin uitgeven aan een dure verbouwing of verhuizing? Kies voor een entresolvloer. Hiermee kan gemakkelijk en snel het aantal vierkante meters verdubbeld worden. Entresolvloer kosten zijn veel lager dan wanneer u kiest voor een verbouwing of verhuizing. Een entresolvloer kunt u ook onder andere benamingen zoals tussenvloer, etagevloer, mezzanine en systeemvloer tegenkomen.

Een entresolvloer verdient zichzelf terug

. De prijs van een entresolvloer is afhankelijk van diverse factoren. Denk hierbij aan het materiaalsoort van de vloer. Alle entresolvloeren van Nolte zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan de vastgestelde veiligheidsnormen. Nolte verzekert u van de beste prijs en kwaliteit. Andere aspecten zijn de kolomafstanden en het draagvermogen van de vloer. Voor grote kolomafstanden wordt gebruik gemaakt van zwaardere kolommen, dit maakt de vloer duurder. Er zijn kolomafstanden realiseerbaar tot wel 12 meter. Voor de entresolvloer kosten geldt: hoe kleiner de kolomafstanden, hoe voordeliger de entresolvloer. Binnen twee jaar heeft u de investering terug. Een entresolvloer is een modulair bouwsysteem. Dit maakt dat de vloer eenvoudig te demonteren is en uitgebreid kan worden op ieder gewenst moment. Wij zorgen er met onze entresolvloer voor dat u elke ruimte optimaal kunt benutten.

Vraag een offerte aan

Voor een betrouwbare partner op het gebied van advies, planning en montage van een entresolvloer en de kosten ervan? Bij Nolte bent u aan het juiste adres. Uw entresolvloer wordt volledig afgestemd op uw wensen. De vloer is leverbaar in vrijwel alle RAL kleuren, dus uw vloer past altijd bij uw huisstijl. Bent u benieuwd naar de entresolvloer kosten? Vraag gerust een offerte aan.

https://www.entresolvloeren.nl/