Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

E-liquids voor je e-smoker

Maak je de switch van tabak naar een e-sigaret? Dan zullen best veel van je gewoontes veranderen. Je kunt immers niet meer even snel een pakje halen en een sigaret opsteken. Er gaat een heel keuzeproces vooraf. Welke e-smoker kies je, wel of geen nicotine en de belangrijkste, welke smaak? Bovendien moet je ook letten op allerlei andere zaken. Is je batterij bijvoorbeeld wel voldoende opgeladen? Is de coil aan vervanging toe? Heb je nog wel genoeg e-liquids? E-liquids zijn niet overal te koop, je hebt hier speciale verkooppunten en webshops voor. Het is dus zaak om je voorraad goed in de gaten te houden, zonder e-liquid kun je namelijk geen gebruik maken van je e-smoker. Lees in deze blog alles over de ontwikkelingen op het vlak van e-smokers, zodat je goed op de hoogte bent van wat er mogelijk is en wat er speelt. 

Mogelijk verbod op fruitsmaken

Als je al langer gebruik maakt van een e-smoker weet je ongetwijfeld dat er een breed aanbod is aan e-liquids met exotische namen al Pistachio Milk, Glazed Berry Biscuit en Strawberry Queen. Vanwege de aanzuigende werking die deze namen en de zoete smaken kunnen hebben voor jongeren is er op dit moment sprake van een mogelijk verbod op deze smaken. Volgens de staatssecretaris lopen jongeren hierdoor een groter risico om verslaafd te raken en dat wil hij graag voorkomen. In 2020 werd al besloten dat e-sigaretten niet meer zijn toegestaan in de horeca. Dit zou de volgende stap in dit proces zijn. Tot die tijd ontsprongen e-smokers nog de dans wat betreft de maatregelen voor tabak en tabaksproducten. 

Het mogelijke verbod op de fruitige smaken wil overigens niet zeggen dat e-liquids helemaal verboden worden. E-smokers worden ook gebruikt om te stoppen met roken, dus e-liquids met tabakssmaak zullen niet onder het verbod vallen. Wanneer het verbod in zal gaan is nog niet bekend. Wel is al bekend gemaakt dat vanaf 2022 e-sigaretten een neutrale verpakking krijgen, net als bij reguliere tabak. 

E-liquids bestellen 

Nu het verbod nog niet is ingevoerd zijn de e-liquids nog gewoon aan te schaffen. Dus als je je voorraad wil aanvullen of een nieuwe smaak wil proberen dan dit nog. Bestel bijvoorbeeld de e-liquids van Eliquidmania. Daar kun je online je favoriete smaak bestellen. Je kunt daar ook terecht voor de andere benodigdheden voor je e-smoker en tips voor bijvoorbeeld het onderhoud.

https://www.eliquidmania.nl/