Doedelzak leren spelen bij MacKay Bagpipe Services

      Reacties uitgeschakeld voor Doedelzak leren spelen bij MacKay Bagpipe Services

Wil je graag doedelzak leren spelen?

Veel mensen willen doedelzak leren spelen. Je kunt het beter direct goed aangeleerd krijgen dan het met veel moeite weer moeten afleren. Voor doedelzak les heb je geen muzikale achtergrond of ervaring te hebben.

Wil jij graag goed doedelzak leren spelen van een van de beste instructeurs van Nederland? Neem dan snel contact op voor doedelzak les bij MacKay Bagpipe Services. De instructeur heeft verschillende diploma’s behaald voor het lesgeven in doedelzak spelen, bij een Schotse doedekzakschool. Hier heeft hij een grote kennis van de theorie en ook een perfecte beheersing van het instrument opgedaan. Na het behalen van de examens volgens de eigen van de Piping and Drumming Qualification Board is hij officieel erkend als doedelzak instructeur (Piping Tutor). 

Doedelzak les bij MacKay Bagpipe Services

MacKay Bagpipe Services geeft doedelzak les en doedelzak workshops. Met ruime ervaring als Pipe Major en het doedelzak spelen van diverse genres in andere bands heeft de instructeur ook veel ervaring in de praktijk opgedaan. Dit kan hij toepassen in de individuele lessen, die hierom op maat gegeven kunnen worden. Wil je in een Pipe Band spelen? In folk stijl? Of toch liever individueel of als duo aan de slag? Met de doedelzak lessen bij MacKay Bagpipe Services helpen we jouw doel te behalen. In de huidige situatie zijn online lessen – via Skype – ook mogelijk. 

Wij geven ook workshops doedelzak spelen aan groepen of bands. Hierbij kunnen wij werken aan verschillende onderwerpen rondom de doedelzak, denk hierbij aan muzikaliteit, sound, phrasing en ensemble. 

Vanzelfsprekend worden de doedelzak lessen en workshops volledig voor jou op maat gemaakt. Voorafgaand aan de les of workshop kun je met de instructeur bespreken wat je precies wilt bereiken. Bij workshops of een pakket van meerdere lessen wordt dan ook een persoonlijk lesplan opgesteld zodat we jouw doelen op een zo efficient mogelijke manier kunnen bereiken.

Neem contact op om de persoonlijke mogelijkheden voor doedelzak leren spelen te bespreken. 

 

https://www.mackaybagpipeservices.nl/leren/