Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de trends van 2021!

Lichte jeans

De lichte broeken zijn weer terug van weggeweest. Logisch als je bedenkt dat het weer lente en zomer wordt! We hebben allemaal weer behoefte aan wat licht in ons leven. De jeans is als flaired broek te dragen maar ook als cropped jeans. Bij de cropped jeans kan je de broek stijlen met leuke schoenen als witte Nike gympen of je DR. martens. Naast de witte broek zie je ook de beige kleur terugkomen, deze is misschien nog wel makkelijker te stylen dan de witte! Kijk wel voor je kleding want op een lichte kleur zie je natuurlijk heel snel vlekken. Een lichte broek op een zomers dagje in het park is de perfecte outfit, maar neem wel een kleedje mee om op te zitten.

Trenchcoat

Deze jas is de queen onder de zomerjassen trends van afgelopen jaren. De beige look die de trenchcoat jas met zich meebrengt is zo ongelofelijk chique. Mocht je zin hebben om die chique look achterwegen te laten dan kan je deze jas ook stylen met een paar toffe sneakers. Je kan dus elke kant op met zo’n lange jas, doe een klem in je haar, zonnebril op en je ziet er tip en top uit.

Pasteltinten

Deze trend sluit volledig aan op de lichte broeken, vooral op de beige jeans! Vorig jaar zagen we de kleur lila het straatbeeld vullen, best uniek want paars was niet een kleur die men in het algemeen veel droeg. Om op deze trend voort te borduren komen de pastelkleuren weer in. Zowel voor broeken als voor tops en jassen, pasteltinten zijn overal leuk voor! Kies eens voor een kledingstuk in het lichtgeel of lichtgroen, dit is iets waar nog niet veel mensen mee lopen. Sowieso dat je wat complimentjes ontvangt. Om het af te maken kan je je nagels in pasteltinten lakken, maar als je niet kan kiezen doe je op elke nagel een andere kleur.

Statement sierraden

Van sieraden kan je er nooit genoeg hebben. Om je basic outfit een beetje op te pimpen is een statement sieraad precies wat je nodig hebt. Een statement sieraad heeft een wat grovere look, het zijn dan ook vaak grote schakels als het gaat om kettingen of armbanden. Als je voor de statement oorbel gaat dan is ook dit geen onopvallend ringetje, maar juist oorbellen die van een afstand al opvallen. Houd je van ringen dan kan je er dit jaar lekker veel tegelijk om doen, in alle kleuren en maten. Als het maar opvalt, laat dat less is more maar even achterwege.