Aluminium kozijnen – natuurlijk!

      Reacties uitgeschakeld voor Aluminium kozijnen – natuurlijk!

Aluminium kozijnen zijn onmisbaar bij de huizen van nu. Naast dat aluminium kozijnen ervoor zorgen dat een ruimte veel beter geïsoleerd is, kan je flink besparen wanneer je kiest voor aluminium kozijnen. Dat gebeurt op meerdere manieren. Ten eerste bespaar je geld op je energierekening doordat de aluminium kozijnen zo isolerend zijn, ten tweede bespaar je geld doordat aluminium kozijnen waanzinnig bestendig zijn tegen van alles – weer, wind, regen en zwaar geschut. Het voordeel hiervan is dat een onderhoudscontract gewoonweg niet nodig is, dat hoeft toch pas over zo’n vijf jaar na installatie, én het kan ruim 20 jaar duren voordat de aluminium kozijnen vervangen moeten worden!

Veelzijdige aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn super veelzijdig, vooral in het ontwerp. Er zijn tal van verschillende soorten en maten aluminium kozijnen. Ook bij Schipper Ede in het assortiment hebben we super veel verschillende ontwerpen waar jij als klant uit mag kiezen. Het is bijna onmogelijk dat een klant van onze showroom weggaat zonder een enkele aluminium kozijn te hebben gevonden die past bij zijn of haar woning. Naast dat aluminium kozijnen dus iedere woning en unieke en mooiere uitstraling geven, zijn aluminium kozijnen ook nog eens een duurzame investering. Een duurzame investering, omdat het materiaal volledig herbruikbaar is. Tijd wordt bespaard van het schilderen en onderhouden van de aluminium kozijnen. De aluminium kozijnen van Schipper Ede voldoen daarnaast ook nog eens aan de voorwaarden voor inbraakweerstandsklasse II. Dat betekent dat een crimineel niet met gemak door de aluminium kozijnen van Schipper Ede heen kan komen!

Alle voordelen op een rijtje

De aluminium kozijnen van Schipper Ede zijn dus veelzijdig, hier alle voordelen waar jij als klant van kan genieten wanneer je voor de aluminium kozijnen van Schipper Ede kiest. De aluminium kozijnen van Schipper Ede zijn: onderhoudsarm, isolerend, hebben een lange levensduur, zijn weersbestendig, voldoen aan de eisen van inbraakweerstandsklasse II, zorgen voor een lagere energierekening én hebben een veelzijdig design. Ben je benieuwd wat de aluminium kozijnen van Schipper Ede zouden kunnen kosten? Vraag vrijblijvend een offerte aan op onze website, om meer te weten te komen.