Knaapfashion
Image default
Tuin en buitenleven

Aanbouw in de tuin

Aanbouw in de tuin gebeurt vaak om de constructie aan het huis te verbinden en het zo makkelijker te maken voor de bewoners. Hierbij kun je denken aan aanbouw serre bijvoorbeeld dat een deel van het huis is.

Bij aanbouw serre worden er muren, deuren en ramen verwijderd om zo het te kunnen verbinden met de serre. De serre wordt zo een deel van het huis en het is eigenlijk een manier om het huis uit te bouwen. Als je meer ruimte nodig hebt in het huis kun je een serre laten aanbouwen voor extra ruimte. Wat vaak wordt gedaan is de woonkamer of keuken uitbouwen met de serre. Zo hebben mensen een groter keuken of woonkamer. Het is vaak veel goedkoper dan het huis laten verbouwen en je hebt er geen vergunning voor nodig.

In Nederland zijn er diverse bedrijven dat zich specialiseren in aanbouw serre en kunnen dit vaak op korte termijn doen. Zo is het al mogelijk om het project binnen een aantal weken af te ronden. Afhankelijk van de afmetingen van de serre kan het zelfs al binnen een week opgeleverd worden.

Wil je meer informatie over aanbouw serre? Bezoek dan een van de onderstaande websites.