Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

9 maanden invulboek

Geniet van je zwangerschap met het 9 maanden invulboek van Studio Ins & Outs

Veel mensen die je ontmoet tijdens je zwangerschap vertellen je dat je er vooral van moet genieten. Dat is aardig van die mensen, maar zo gemakkelijk is dat niet. Tijdens de negen maanden van je zwangerschap verandert je lijf onder invloed van de hormonen in dat van een moeder, je wordt kilo’s zwaarder, waardoor je kleding opeens niet meer past en traplopen zwaarder wordt. Maar denk ook eens aan bijzondere momenten als het voelen van de eerste schopjes het horen kloppen van hethartje horen en het kleine wonder te zien op de echo. De periode van je zwangerschap is ook een periode waarin van alles moet worden voorbereid voor je baby. Natuurlijk heb je steun aan je partner, familie en vriendinnen, maar uiteindelijk is het jouw zwangerschap en niemand weet hoe dat voelt, behalve jij. Om jou te helpen om te genieten van deze bijzondere periode in je leven heeft Studio Ins & Outs het 9 maanden invulboek gecreëerd.

Terugkijken in het 9 maanden invulboek met een glimlach op je lippen

Het 9 maanden invulboek steunt je tijdens je zwangerschap met uitleg en leuke adviezen en vertelt je op welke momenten er wat geregeld moet worden. Het invulboek is opgezet op basis van eigen ervaringen van zwangere vrouwen en dat merk je aan alles. Het invulboek voor zwangerschap biedt ook veel ruimte om vast te leggen wat er allemaal met jou gebeurt tijdens je zwangerschap in de vorm van knipsels, tekeningen en foto’s. Het uiteindelijke resultaat is een boek dat een compleet beeld geeft van de negen maanden van je zwangerschap dat ook na de geboorte van je baby nog waardevol is om door te bladeren. Je zult zeker met een glimlach op de lippen het boek naderhand nog teruglezen. Misschien zul je op een mooie dag in de toekomst het boek nog eens samen met je kind doorlezen.

Het 9 maanden invulboek als perfect kadootje voor een zwangere vriendin

Het 9 maanden invulboek is zorgvuldig samengesteld op hoogwaardig papier voor een kwalitatieve uitstraling. Het trendy design is helemaal van deze tijd en het boek is robuust genoeg om heel vaak te worden gebruikt. Ben je zwanger of ken je iemand die zwanger is? Bestel dan snel dit schitterende invulboek op de website van Studio Ins & Outs.

https://www.studioinsenouts.nl/c-4219024/zwangerschap/