Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

5 populaire categorieën van e-liquids

E-liquids zijn in vele smaken te koop en als je nog niet ervaren bent met alle smaken, kan het lastig zijn om een keuze te maken. Om je een handje te helpen, is hier een lijstje met de vijf populairste categorieën van aroma’s. Kies eerst een van deze groepen uit en ga dan pas verder kijken.

Tabak

Ondanks dat tabak steeds minder populair wordt, is dit toch een goede keuze als je wilt stoppen of minderen. Met e-sigaretten kun je de hoeveelheid nicotine die je rookt, afbouwen. Daarnaast bevatten e-liquids ook geen teer en koolmonoxide en is het roken van een e-sigaret minder schadelijk. 

Drankjes

E-liquids die gebaseerd zijn op drankjes worden steeds populairder. Denk hierbij aan de smaak van Coca-Cola of Icetea. Deze smaak wordt ook vaak gemixt met een ice of menthol smaak zodat het lijkt op een drankje dat je net vers uit de koelkast hebt haalt.

Snoep en zoetigheid

Voor de zoetekauw zijn er e-liquids met snoepsmaak. Deze aroma’s zijn de zoetste op deze lijst. Ga voor een nostalgische smaak van je jeugd of het snoepje waar je nu ook soms van kunt genieten.

Mint en menthol

Als je normaal gesproken menthol sigaretten of met menthol filter rookt, kun je kiezen voor een e-liquid met menthol smaak. Maar ook als je menthol niet gewend bent, kun je deze smaken mixen met andere smaken, of gewoon op zichzelf roken voor een tandpasta gevoel.

Fruit

Dit is verreweg de meest gekozen categorie. Er zijn talloze e-liquids met fruitsmaak te vinden. Deze e-liquid kun je ook goed mengen met andere smaken. 

E-liquid kopen

Wat je keuze ook is, bij https://www.aromaworld.nl/nl/ kun je jouw keuze bestellen. Er zijn veel verschillende merken en mogelijkheden. Denk hierbij ook aan de mogelijkheid om een lager nicotinegehalte of helemaal geen nicotine te kiezen.

https://www.aromaworld.nl/nl/