Knaapfashion
Image default
Vervoer en transport

Wilt u weten waar u een Doosan heftruck kunt kopen in Zuid-Holland?

Doosan is een topmerk op het gebied van hefmateriaal zoals heftrucks. Vorkheftrucks van Doosan worden volgens strikte eisen op het gebied van duurzaamheid en kracht geproduceerd in Duitsland of in Korea, waar het merk van oorsprong vandaan komt. Overweegt u om een Doosan heftruck te kopen voor uw bedrijf? Bij Rogo Machines B.V., een zaak in Zuid-Holland, vindt u een breed aanbod aan modellen. Dit betekent dat u altijd de heftruck zal kunnen vinden die bij u past. Ieder bedrijf heeft namelijk zijn eigen behoeftes op het gebied van logistiek.

Het aanbod aan Doosan heftrucks

Als u een Doosan heftruck gaat kopen bij deze experts, heeft u de keuze uit de GX-Series en de Series 7 Pro. Vorkheftrucks uit de GX-Series kunnen met zowel een dieselmotor geleverd worden als met een motor die draait op LPG. Krijgt u liever geen zwarte strepen op de vloer van uw magazijn? Kies dan non-markingbanden voor uw Doosan GX vorkheftruck. De heftrucks uit de Series 7 Pro vormen de nieuwste generatie hefmateriaal van Doosan. Deze heftrucks hebben een compleet vernieuwde dieselmotor die voldoet aan de Tier 4-normen zonder gebruik van een roetfilter of aanpassingen aan de brandstof. Door deze Doosan heftruck te kopen, krijgt uw bedrijf er een betrouwbaar, zuinig en stil hulpmiddel bij. De heftrucks uit allebei deze series zitten comfortabel, omdat de leuning van de stoel verstelbaar is en de zitting vering heeft. De bestuurder kan ook de positie van het stuur zelf instellen.

Toegespitst op uw situatie

U kunt zelf besluiten hoeveel hefvermogen uw vorkheftrucks nodig hebben. Als u er binnen uw bedrijf geen zeer zware goederen vervoerd hoeven te worden, heeft u namelijk geen behoefte aan een vorkheftruck die tot 3.500 kilogram kan heffen. Als u een Doosan heftruck gaat kopen bij Rogo Machines B.V., krijgt u persoonlijk advies over welk model het best geschikt voor u is. U vindt deze zaak in Middelharnis, in Zuid-Holland.

https://www.rogo.nu/