Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Voip telefonie | IP telefonie

Voip telefonie

Voipzeker is een telecomprovider dat is gespecialiseerd in telefonieoplossingen uit de cloud. Met voip telefonie van Voipzeker kunt u veel geld besparen. U kan bovendien gebruik maken van een online portaal en bent met Voip telefonie op de mobiel altijd en overal bereikbaar. 

Veel geld besparen met voip telefonie van Voipzeker

Met voip telefonie van Voipzeker kunt u veel geld besparen. U betaalt een vast bedrag per maand waardoor u onbeperkt kunt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Hierdoor hoeft u zich in de loop van de maand geen zorgen te maken of u niet over uw abonnement gaat. Als u belt naar het buitenland kunt u zelfs tot wel 70% besparen doordat er een open markt is en voip providers zelf aanbieders kunnen kiezen per land. Hierdoor wordt bellen naar China even duur als bellen naar Duitsland. 

Online portaal

Met Voipzeker kunt u gebruik maken van een online portaal. In dit portaal kunt u gemakkelijk aanpassingen doen. Van het instellen van een doorschakeling enhet  instellen van voicemail tot en met het instellen van het keuzemenu. Dit gebeurt allemaal erg snel zodat u binnen een paar minuten weer verder kunt met uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Voip op de mobiel

Met voip op de mobiel bent u altijd en overal bereikbaar. U kunt namelijk uw telefoongesprekken van uw vaste lijn doorschakelen naar uw telefoon. Hierdoor bent u ook altijd bereikbaar als u niet op kantoor bent. U kunt bovendien gebruik maken van een zeer stabiele en snelle internetverbinding. Voip op de mobiel biedt u dus erg veel voordelen.

 

Met voip telefonie  van Voipzeker kunt u veel geld besparen. U kunt bovendien gebruik maken van een online portaal en bent altijd en overal bereikbaar met voip op de mobiel.

https://www.voipzeker.nl/voip/telefonie.html