Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

PMU Opleiding Rotterdam

PMU Opleiding Rotterdam

Ben je op zoek naar een CRKBO geregistreerde vakopleiding op het gebied van permanente make up en hoogwaardige producten voor PMU in Rotterdam? SkinQuip biedt de beste PMU Opleiding Rotterdam aan. Inschrijven is gemakkelijk en je kan snel van start met de opleiding.

De unieke SkinQ© methode waar de Nederlandse vakschool bekend om staat, is hier ontwikkeld en wordt alleen bij SkinQuip geleerd. Een combinatie van gedegen theoretische vakkennis, uitgebreide hygiëne-modules en precisie vakwerk. Je krijgt les van zeer ervaren docenten uit binnen- en buitenland en altijd in een kleine klas, aangezien wij persoonlijke begeleiding erg belangrijk vinden. Onze docenten geven les met de nieuwste technieken en beste producten wereldwijd binnen het gebied van PMU in Rotterdam.

Permanente make-up opleiding Rotterdam

Je bent op zoek naar een CRKBO geregistreerde vakopleiding op het gebied van PMU en hoogwaardige producten voor permanente make up in de buurt van Rotterdam?

De unieke SkinQ© methode waar de Nederlandse vakschool bekend om staat, is hier ontwikkeld en wordt alleen bij SkinQuip geleerd. Een combinatie van gedegen theoretische vakkennis, uitgebreide hygiëne-modules en precisie vakwerk. Je krijgt les van zeer ervaren docenten uit binnen- en buitenland en altijd in een kleine klas. Want persoonlijke begeleiding vinden we erg belangrijk. Onze docenten geven les met de nieuwste technieken en beste producten wereldwijd binnen het gebied van PMU in Rotterdam.

Waarom kies je voor een PMU opleiding Rotterdam bij SkinQuip?

• Wij werken met de veiligste organische pigmenten wereldwijd, zonder ijzeroxides. Inmiddels is Swiss Color marktleider in 65 landen. Controleer voordat je aan een opleiding begint welke pigmenten gebruikt worden en controleer deze bijvoorbeeld online op de website van de NVWA. Er worden veel onveilige pigmenten gebruikt.

• Onze kwaliteits-opleiding is een geregistreerde kortberoepsopleiding en voldoet daardoor aan de hoogste eisen, deze zijn getoetst door het CRKBO. Dit geeft je de garantie dat je een kwaliteits-opleiding volgt.

• Een uitgebreide 15 weken durende basis opleiding (BAO) die met zorg en kennis is samengesteld. Je werkt op modellen en latexhuiden.

• Bij aanvang van de opleiding, krijg je direct toegang tot het unieke SKINQ learning systeem, een online leergroep met maar liefst 125 Swiss Color specialisten, waar je altijd terecht kunt met al je vragen.

• Je ontvangt diverse naslagwerken tijdens de opleiding, waar je thuis rustig uit verder kunt leren en nog jaren plezier van zal hebben.

Interesse in onze PMU opleiding? Neem contact met ons op en we zien u snel!

https://www.skinquip.nl/pmu-rotterdam/