Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Natuurlijke kleuren en materialen

Een trend welke je steeds meer ziet terugkomen in hedendaagse interieurs. Veel mensen kiezen er voor om gebruik te maken van natuurlijke kleuren zoals ecru, beige, bruin, taupe maar ook oranje en rode tinten. 

Ook materialen als leer, hout en touw komen steeds vaker voor. Leren banken en stoelen in combinatie met houten kasten en tafels. Als decoratie wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van esthetische vormen en lijnen.

 

Linnen 

Als we het over natuurlijke materialen hebben kunnen we linnen absoluut niet vergeten. Linnen leeft, you hate it or love it. De nonchalante uitstraling en de gevoeligheid voor licht en kreuk moet je liggen. Houd je hier niet van? Dan is linnen niks voor jou. Naast de natuurlijke eigenschappen van linnen is het ook nog eens een super duurzame keuze, iets wat tegenwoordig erg van belang is.

Kies je voor linnen? Kies dan voor linnen gordijnen. Linnen gordijnen zijn in vele verschillende en natuurlijke kleuren verkrijgbaar, passend in ieder interieur. Houdt bij het kiezen voor linnen gordijnen wel rekening met de kreuk -en lichtgevoeligheid. Wat er past bij linnen gordijnen? Een oversized look door voor XXL lengte gordijnen te kiezen.

 

Linnenlook

Wil je wel de lusten maar niet de lasten van linnen? Kortom, wil je wel de natuurlijke look ofwel de linnen uitstraling maar niet de licht – en kreukgevoeligheid? Dan kun je beter kiezen voor linnenlook gordijnen. Door te kiezen voor linnenlook gordijnen behoud je de stoere, landelijke en robuuste uitstraling van linnen gordijnen. 

 

Linnen gordijnen online bestellen

Om helemaal in de tijd en trends van nu te blijven; het online bestellen. Het gebeurt steeds meer met van alles en nog wat. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het vanaf de bank simpel en eenvoudig bestellen. Zo kan dit ook met linnen of linnenlook gordijnen op maat, hoewel dit best spannend kan zijn. Het gaat natuurlijk om een maatproduct, welke vaak niet de goedkoopste is waardoor je vaak voorzichtig bent.

Daarom bieden veel gordijnenwebshops (gratis) proefstalen aan, zodat je de stof en kleur thuis kan bekijken en matchen bij het interieur. Vaak zijn er ook meet en montage instructies te vinden, zodat je de maten op de juiste manier opmeet en doorgeeft. Dat maakt het online bestellen al een stuk minder spannend.

 

https://www.123gordijn.nl/