Knaapfashion
Image default
Particuliere dienstverlening

Goedkoop online scheiden

Scheiden kan heel erg duur zijn, maar door online te scheiden kun je in ieder geval kosten besparen. Wanneer je besluit je scheiding uit te laten voeren door de Echtscheidingswinkel kun je bepaalde subsidies aanvragen om de kosten te drukken. Als het aanvragen van de subsidies niet lukt, kun je rekenen op een vast bedrag, ongeacht de tijd die de scheiding duurt. Online scheiden bij de Echtscheidingswinkel kan al vanaf € 348,50 per persoon.

Kostenberekening

De kosten voor je online scheiding zijn te vinden in het gratis op te vragen informatiepakket. Het informatiepakket is eenvoudig aan te vragen door je e-mailadres in te vullen op de website. Je krijgt dan binnen een paar minuten een e-mail toegestuurd. De kosten voor een scheiding zijn afhankelijk van je situatie. Verdien je onder een bepaalde grens en heb je geen kinderen? Dan zullen de kosten voor de scheiding lager zijn dan wanneer je boven modaal verdient, over veel eigen vermogen beschikt en een kind hebt.

Subsidies aanvragen

Het is in sommige gevallen mogelijk om subsidies aan te vragen wanneer je kiest voor online scheiden. Wanneer je niet zeker bent of je subsidies voor je scheiding kan aanvragen, vraag dan een van de specialisten van Echtscheidingswinkel of je ervoor in aanmerking komt. Heb je geen recht op subsidies? Dan hoef je jezelf geen zorgen te maken om te hoge kosten: je betaalt dan een vast honorarium. Ook de kosten hiervoor zijn te vinden in het informatiepakket.

Betaal in termijnen

Lukt het je toch niet om het gewenste bedrag voor het online scheiden in één keer te betalen? Dan kun je ook in termijnen betalen. Er wordt een toeslag van 5% over het verschuldigde bedrag gerekend. Je hoeft de toeslag niet te betalen wanneer je subsidies ontvangt van de Raad voor Rechtsbijstand. Vraag naar de mogelijkheden van het betalen in termijnen door contact op te nemen met dit bedrijf!

https://www.echtscheidingswinkel.nl/