Knaapfashion
Image default
Verbouwen

Een plafondplaat bestellen doet u natuurlijk bij een specialist

Als u een plafondplaat wilt bestellen, dan doet u dat natuurlijk bij een expert in het vak. PlafondPlaza B.V. biedt allerlei platen aan die helemaal bij uw ruimte en interieur passen. Of u nu platen zoekt voor uw woning, kantoorpand of werkplaats; deze specialisten helpen u graag verder. Door het uitgebreide aanbod hebben ze voor iedereen een passende oplossing. U maakt hierbij de keuze uit een tal aan merken, kwaliteitsklassen en kleuren. Daarnaast is het mogelijk om een plafondplaat op maat te bestellen.

Kiest u voor platen van hard of zacht mineraal?

Plafondplaten worden voornamelijk gebruikt om een systeemplafond te realiseren, waar u een handige plek creëert om diverse leidingen aan te leggen, zoals ventilatie, verwarming en elektriciteit. Hierbij heeft u de keuze uit twee soorten plafondplaten, namelijk gemaakt van hard en zacht mineraal. Platen met hard mineraal reduceren overgangsgeluiden, maar verminderen het nagalmen niet. De platen van zacht mineraal absorberen het geluid daarentegen goed en hebben daarom uitstekende akoestische waarden. Deze platen worden voornamelijk gebruikt in kantoren. Platen met hard mineraal zijn wel een stuk goedkoper dan platen van zacht mineraal.

Maak een keuze uit diverse merken

Bij deze specialisten vindt u tal aan gerenommeerde merken. Zo kunt u altijd een plafondplaat bestellen die helemaal aan uw wensen voldoet. De experts doen er alles aan om ervoor te zorgen dat alles vakkundig wordt geplaatst. Zo kunt u altijd rekenen op een uitstekend eindresultaat. Diverse merken waar u uit kunt kiezen zijn:

  • Armstrong
  • Rockfon
  • AMF
  • OWA

Ook maakt u de keuze uit allerlei soorten uitstralingen. Zo kiest u voor gekleurde plafondplaten of mixt u diverse kleuren voor een speels effect. Deze specialisten hebben de Rockfon-serie met maar liefst 34 kleuren. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ontvang meer informatie over de mogelijkheden

Als u zoekt naar een betrouwbare partner in systeemplafonds, dan kunt u terecht bij deze experts. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact op met de specialisten. Zij voorzien u graag van meer informatie.

https://plafondplaza.nl/