Knaapfashion
Image default
Woningen

Een laminaatvloer kopen doe je bij deze woonwinkel in Hilversum

Is je woning in Hilversum of omgeving aan een nieuwe vloer toe en wil je een laminaatvloer kopen? Dan ga je hiervoor het best naar Vivante Bekenkamp. Deze woonwinkel heeft namelijk meerdere voordelen te bieden. Allereerst zijn de vloeren van uitstekende kwaliteit, waardoor je zeker bent van een prachtig eindresultaat. Daarnaast geven ze op de meeste vloeren 25 jaar garantie. Zo ben je er zeker van dat je jaren met je nieuwe vloer vooruit kunt. Bovendien biedt deze specialist een uitgebreide collectie aan laminaatvloeren. Hierdoor vind je er altijd wel een vloer die aan al jouw wensen voldoet en die perfect bij de rest van je interieur past.

Deze specialist voorziet je waar nodig van advies en biedt hulp bij het aanleggen

Een laminaatvloer kopen in Hilversum bij deze woonwinkel heeft nog meer voordelen. Zo kun je ervoor kiezen om de vloer te bestellen en zelf te leggen, maar is het ook mogelijk om de vloer door experts te laten leggen. Op die manier weet je zeker dat de vloer goed geïnstalleerd wordt en profiteer je altijd van een prachtig eindresultaat. Daarnaast staan de experts van deze woonwinkel graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Ook helpen ze je indien gewenst bij het maken van je keuze, bijvoorbeeld door je te adviseren over de juiste ondervloer. Een goede ondervloer is namelijk belangrijk, want dit voorkomt dat de levensduur van je nieuwe vloer verkort wordt en maakt goede installatie een stuk gemakkelijker.

Bezoek de showroom of doe alvast online wat inspiratie op

Wil je een laminaatvloer kopen? Bekijk de verschillende vloeren op de website van Vivante Bekenkamp om een indruk op te doen van de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook langsgaan in de showroom om de vloeren in het echt te bewonderen. Hier zijn ook diverse stalen verkrijgbaar, zodat je thuis kunt kijken welke kleur en soort het best bij de rest van je interieur past.

https://www.vivante-bekenkamp.nl/