Knaapfashion
Image default
Business / Consumer Goods and Services

Alweer 25 jaar getrouwd

Ineens besef je dat je alweer bij 25 jaar getrouwd bent. Wat gaat de tijd nog ontzettend snel. Je kan je de bruiloft nog herinneren als de dag van vandaag, ofschoon je toen wel een paar kilo lichter was. Maar ach, wat maakt dat uit? Hoe je het ook wendt of keert, het blijft een mijlpaal in je leven. Je weet ook dat veel getrouwde stellen dit nooit zullen halen. De kinderen zijn allemaal de deur uit, en ineens is het erg stil in huis. Dan gaan mensen toch vaak denken; hoe nu verder? Veel getrouwde stellen blijven bij elkaar vanwege de kinderen en vanwege het feit dat scheiden simpelweg te duur is. Gelukkig zijn er genoeg mensen die wel gelukkig getrouwd zijn. Deze mensen blijven bij elkaar tot de dood hen scheidt. Ik vind het altijd erg aandoenlijk om te zien, hoogbejaarde stellen die nog steeds van elkaar houden alsof ze net getrouwd zijn. Wanneer dan bijvoorbeeld de vrouw komt te overlijden, is het met de man ook vaak snel gedaan. Maar we hoeven niet op de zaken vooruit te lopen. Zo ver is het natuurlijk nog lang niet! We zijn tenslotte 25 jaar getrouwd. Wanneer je 25 jaar getrouwd bent ga je op zoek naar een passende manier om dit te vieren. Je organiseert een feest of je gaat op reis. Dit alles wordt dan netjes vastgelegd op film en op digitale foto’s. Heb je er weleens aan gedacht om echt iets tastbaars cadeau te doen? Een cadeau waar je ook later nog iets aan hebt. Zelf had ik er nooit eerder van gehoord maar het bestaat blijkbaar wel degelijk. Zo kan je tegenwoordig een persoonlijk magazine samenstellen, en dit cadeau doen aan je partner en de mensen die dicht bij je staan. Bij Jilster is het allemaal mogelijk.

25 jaar getrouwd, Jilster verrast!

Je bent 25 jaar getrouwd, dan heeft Jilster een perfecte oplossing voor een origineel en blijvend cadeau. Jilster helpt je met het samenstellen van jouw eigen magazine. Jilster helpt je met het maken en samenstellen van een prachtig vormgegeven en zeer professioneel uitziend tijdschrift. Ga samen met familie en vrienden aan de slag om de inhoud te bedenken. Het tijdschrift kan op deze manier worden voorzien van leuke anekdotes, foto’s, verhalen over de kinderen en nog veel meer. Bezoek daarom eens de site en bekijk de mogelijkheden die Jilster biedt. Jilster is met het persoonlijke magazine de kers op de taart wanneer je 25 jaar getrouwd bent.

Feest

Je bent 25 jaar getrouwd, en ter ere daarvan organiseer je een prachtig feest. Na afloop van het feest krijgt iedereen een magazine mee. Dat is toch een prachtige herinnering waar je later ook graag nog eens doorheen bladert. Wees daarom origineel wanneer je 25 jaar getrouwd bent.