Château d’Yquem , een witte parel

      Reacties uitgeschakeld voor Château d’Yquem , een witte parel


Ik werk als Docter in de chemische processen, bouwstenen en materialen aan de universiteit. Mijn werk is mijn eerste passie. Mijn tweede passie is wijn, meer bepaald de duurdere wijnen. 

Nu recent heb ik een nieuwe ontdekking gedaan nl. de yquem of d’Yquem koop ik bij WijnpromotorChâteau d’Yquem is één van de meer exclusieve zoete witte wijnen ter wereld. Deze wijn heeft een unieke zoetheid. Ik ben instant verliefd geworden op deze witte Parel.

Mijn job op de universiteit vraagt veel van mij. Ik geef onderzoeksondersteuning, ik doceer op bachelor- en masterniveau, ontwikkel mijn eigen onderzoeksprojecten, ondersteun de lopende projecten binnen de onderzoeksgroepen, noem maar op. 

Het is een goed betaalde maar veeleisende job. Mijn passie voor wijn is de ideale afleiding tijdens mijn weekends. Maar wel een afleiding met een prijskaartje. De Château d’Yquem bijvoorbeeld, is een vrij prijzige wijn. Maar deze topper is zijn geld meer dan waard.

Ik doe mijn bestellingen altijd via wijnpromotor.nl. Deze firma heeft toegang tot de meer exclusieve wijnen. Tot op heden verloopt de bestelling en de levering altijd prima. Aan mij hebben ze een heel tevreden klant. Ik heb op de website gezien dat zij meerdere soorten wijn kunnen bestellen. Dus misschien dat ik mij binnenkort wel eens waag aan iets nieuw.

https://www.wijnpromotor.nl/chateau-d-yquem