WTes 5872? Cavepromotor

      Reacties uitgeschakeld voor WTes 5872? Cavepromotor

Liebherr WTes 5872 is de type aanduiding voor een wijnklimaatkast met drie temperatuurzones waarin 178 flessen van het bordeauxformaat opgeslagen kunnen worden.  In de twee bovenste compartimenten gaan elk 46 flessen en in het onderste compartiment kunt 86 flessen bewaren. De kast is volledig uitgevoerd in edelstaal en is daardoor een blikvanger in uw interieur. Een wijnklimaatkast zorgt ervoor dat uw wijn optimaal wordt bewaard. Dit is dus meer dan het koel houden van uw wijnen. De luchtvochtigheidsgraad in uw wijnkast kunt zelf beïnvloeden met de ventilator. U moet natuurlijk wel een digitale hygrometer hebben om dit te kunnen meten. Koopt u bij Cavepromotor een wijnkast, dan krijgt u deze meegeleverd. Tevens krijgt u de nodige uitleg hoe dat u deze kunt gebruiken. Om de wijnen die nog op dronk moeten geraken rustig te laten rijpen, heeft Cavepromotor Vibration Reduction Blocks laten ontwikkelen. Hierop wordt de lege wijnkast geplaatst. Zodra u wijnen plaatst in uw wijnkast zakt deze een klein beetje in de blocks. Dit heeft een schokbrekend effect. Deze schokjes of trillingen worden veroorzaakt door mensen in de buurt van de wijnkast. Dit gaat zelfs zover dat de molucelen in uw wijnen gaan trillen op basis van passerend verkeer.

De lucht in uw wijnkast wordt gefilterd. Hiervoor heeft Liebherr het Aktief Koolfilter ontwikkeld. In deze wijnkast heeft u er drie nodig. Jaarlijks moeten deze filters worden vervangen. In de praktijk gaat u dit vergeten. Daarom heeft Cavepromotor de Filter Alert Service opgezet. U krijgt jaarlijks een alert wanneer het tijd is om uw filter te vervangen. U krijgt een betaallink toegestuurd en na betaling ontvangt u automatisch het juiste type filter.

Wanneer u vragen heeft over het bewaren van wijn of het serveren, is het handig als u met echte wijnexperts van gedachten kunt wisselen. Deze gaat u niet vinden in de witgoed winkels. Cavepromotor heeft zich gespecialiseerd in het bewaren en serveren van wijn en komt zelf uit de wijnindustrie. Aanvankelijk verkochten we eerst alleen maar wijn, later ook wijnkasten wat zo’n grote vlucht nam, dat hiervoor een aparte firma is opgezet.

Het installeren van een wijnkast kunt u over het algemeen zelf. De wijnkast wordt aan huis geleverd en u kunt deze uitpakken en installeren. Twijfelt u aan uw eigen ‘handigheid’ dan kunt u de installatie ook laten uitvoeren. Er komt een team van twee specialisten ter plaatse die ervoor zorgen dat uw wijnkast op de juiste manier wordt geplaatst. Meer informatie: www.cavepromotor.nl