Model staan voor de Jura S8 Chroom

      Reacties uitgeschakeld voor Model staan voor de Jura S8 Chroom

Model staan voor het Jura model S8 Chroom

 

De Jura S8 Chroom is een prachtig exemplaar voor de koffiewereld. Voor als je bezoek hebt is de Jura S8 een perfect apparaat want je kunt snel 16 kopjes zetten. En voor ieder een andere soort koffie wilt kun je uit 15 verschillende specialiteiten kiezen. Het malen van  de bonen zal gebeuren door de krachtige aroma G3- molen door deze molen zijn je bonen perfect gemaald.

Onderhoud

Door het geïntegreerde spoel,- reinigings en ontkalksysteem zorgen ervoor dat je bijna geen onderhoud hebt aan het apparaat. De bediening van de Jura S8 is zeer eenvoudig door de combinatie van een TFT-Touchscreen-kleurendisplay en bedieningstoetsen. De combinatie is ook geldig voor de spoel,- reinigings en ontkalksysteem. Voor als je nog extra accessoires erbij wilt halen heeft de Jura S8 een zeer uitgebreid assortiment van accessoires. Het speciale waar de Jura S8 over beschikt is de P.E.P®, dit staat voor Pulse Extraction Proces. Dit zorgt voor een geoptimalisserde extractietijd dat wil zeggen dat het water met regelmatige pulsen en korte intervallen door de versgemalen koffie wordt geperst. Zo komen al de aroma’s tot hun recht.

Intensiteit

Je hebt verschillende intensiteitsniveau’s en die staan garant voor het ultiem, gepersonaliseerd genot en smaak. Door de Chroom kleur valt het apparaat niet te hard op maar geeft het toch show en gezelligheid als je hem ziet staan. Een aantal mensen nemen zelfs het apparaat mee op vakantie zodat ze die periode geen slechte koffie moeten drinken op de staanplaats of hut op de camping.

Het enige is dat iedereen in de buurt van de caravan de koffie ruikt en bij jou komt vragen of ze een bakkie mogen meedrinken. Natuurlijk is dit leuk, maar je eigenlijk met je vrienden genieten. Kortom zo leer je weer een hoop nieuwe vrienden kennen. En je bent zo goed gehumeurd, dat je met je nieuwe vrienden wilt gaan cruisen met de limousine. Maar ik moest de limo nog huren voor die dag . Maar toen ik belde had een van de jongens waarmee ik reis ben had dat al geregeld . Dus mijn dag kon niet meer stuk omdat ik goede koffie had gedronken en ik gelijk kon varen. Ik werk als model voor koffiemachines dus dan wil ik alleen maar voor het beste merk staan en dat is Jura. Maar op dit moment ben ik aan het solliciteren voor bij Jura voor model te zijn voor de koffiemachines en als eerste model wou ik graag staan voor de Jura S8 Chroom.