Mijn wijn bewaar ik in de Liebherr WKt 4552 GrandCru

      Reacties uitgeschakeld voor Mijn wijn bewaar ik in de Liebherr WKt 4552 GrandCru

Cavepromotor installeert mijn Liebherr WKt 4552 GrandCru

Afgelopen vrijdag werd mijn nieuwe wijnklimaatkast, de vrijstaande Liebherr WKt 4552 GrandCru, geleverd en geïnstalleerd door Cavepromotor, de wijnklimaatkastspecialist van Cavepromotor van Nederland. Eindelijk, na lange tijd, heb ik de perfecte wijnklimaatkast gevonden die bij mij past. Vroeger, toen mijn man nog leefde, woonde wij met onze twee kinderen in een grote villa, aan het begin van een villawijk in de bossen. Deze villa was helemaal onderkelderd. En er was dus ook een deel voorzien als wijnkelder. Mijn man, had een voorliefde voor goede wijnen. Maar ook een grote voorliefde voor zijn motor, waar hij heel het land mee afreisde. En af en toe bracht  hij dan zo eens een flesje wijn mee. Gekregen van vrienden of ergens gekocht in een plaatselijk winkeltje, zei hij dan. En zo groeide onze voorraad, stilletjes aan. 

Liebherr WKt 4552 helpt mijn exclusieve wijnen te bewaren

Toen mijn man op jonge leeftijd was overleden en onze twee kinderen op eigen benen konden staan, werd de villa in het bos, te groot voor mij alleen. Ik verkocht ons huis en kocht een klein gelijkvloers appartementje in het stadscentrum. Ik voel me goed daar en ik leef in alle vrijheid. Achter mijn appartement heb ik een prachtig  aangelegd tuintje, waar ik in het voorjaar en de zomer veel tijd in doorbreng. En op mijn aangrenzend terras, heb ik heel de dag door zon. Sinds de kinderen uit het huis zijn, heb ik natuurlijk ook een zee van tijd over voor mezelf.Regelmatig komen mijn vrienden op bezoek of de mensen van de bridge-club. En dan drinken we rustig een glaasje wijn, op het terras, terwijl we kaarten. Maar ik heb ook de reiskriebels te pakken gekregen. Er gaat geen seizoen voorbij of ik ben weer met het vliegtuig onderweg naar een onbekende bestemming. Egypte, Marokko, Italië, .. Noem maar op. 

En als ik kan, dan neem ik een flesje wijn mee terug. En zeker nu ik weet dat mijn  Liebherr WKt 4552 thuis op mij te wachten staat. Zo heb ik het laatst een fles Vinho Verde meegenomen uit Alentjo , Portugal. Een zalige, licht bruisende witte wijn. Mijn wijnkelder van weleer, heb ik moeten achterlaten. In het klein appartementje, is er enkel een beperkte berging. Maar mijn nieuwe  Liebherr WKt 4552 kan perfect dienen als vervanging. En hij heeft dan ook nog eens een mooie bordeauxkleurige look. Voor ik mijn man leerde kennen, als jong meisje, kende ik niets van wijnen. Hij heeft mij zijn liefde voor wijn achtergelaten. En nu, dankzij de  Liebherr WKt 4552, kan ik er nog meer dan ooit ten volle van genieten. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnbewaarkasten/liebherr-wkt-4552-pr