Knaapfashion
Image default
Aanbiedingen

Maak van je slaapkamer eenvoudig een ware hotelkamer!

Verblijven in een hotel heeft een ontzetten ontspannen en luxe sfeer. We snappen heel goed dat jij dit ook zou willen ervaren in jouw eigen slaapkamer. Daarom hebben we speciaal voor jouw drie van onze beste tips op een rijtje gezet om van jouw slaapkamer een hotelkamer te maken. Kan jij niet wachten om elke dag in een hotelkamer te slapen? Dat snappen we! Lees dan snel verder en tover je kamer op tot een geheel nieuwe ruimte. 

  1. Hotel details

Hotels staan voor veel mensen gelijk aan luxe, maar waarom eigenlijk? Wat zorgt ervoor dat een hotel zo luxe aanvoelt? De luxe die je ervaart zit hem in details. Zo heb je alles wat je nodig hebt tot je beschikking. Je kun thee zetten voor je gaat slapen bijvoorbeeld. Ook zijn mooie dikke lakens een ontzettend belangrijk, zo heb je een echt hotel gevoel. Ook niet te vergeten: goede gordijnen. Prachtige zware gordijnen geven een ultiem luxe gevoel. Je kan bij Raamdecoratie.com terecht voor diverse gordijnen. Let dus de details, want gaat al grote verschillen maken voor jouw slaapkamer.

  1. Kies kleuren en laat je niet afleiden

Het maken van een kleurenpalet is erg belangrijk, maar misschien nog belangrijker: je moet je niet af laten leiden. Wees dus definitief met je beslissing en wissel niet meer naar andere kleuren. Anders word het al snel een zooitje ongeregeld. Je kunt online zelf makkelijk kleurenpaletten samenstellen. Vaak is te zien bij hotelkamers dat er gekozen is voor een rustig kleuren palet met een paar kleuraccenten. Veel kleuren die terugkomen als accent zijn donkere kleuren. Hou je niet van donkere kleuren? Geen probleem je kunt je ook laten leiden door aardetinten.

  1. Rommelkamer

Als je in een hotel bent, vind je dan ook altijd overal oude rommel terug? Wij niet in ieder geval. Let er dus op dat onnodige spullen die niet terug te vinden zijn in een hotel, ook niet in je slaapkamer liggen. Berg die in een ander kamer op, of kies voor een opbergmethode waardoor ze niet in het zicht liggen. Je wilt een opgeruimde kamer netjes houden, dus zorg dat je goed begint. Ook grote open kasten zijn een no go. Te veel spullen in het zicht. Je wil het zo clean mogelijk houden. 

Dit waren onze ideeën. Veel plezier van je hotelkamer in eigen huis en we wensen je een ultiem hotelgevoel toe. 

 

https://www.raamdecoratie.com/