Liebherr EWTgw 3583 is state of the art

      Reacties uitgeschakeld voor Liebherr EWTgw 3583 is state of the art

Mijn partner en ik hebben geïnvesteerd in een nieuwe wijnkast, namelijk de Liebherr EWTgw 3583. We hebben deze mooie wijnkast gekocht via https://www.cavepromotor.nl.

Wij zijn samen de eigenaars van een gezellige, authentieke bar, gelegen in de westhoek. Het uitbaten van de zaak, hebben we uit handen gegeven. Maar we blijven wel nauw betrokken. 

Zelf wonen we in een ruim appartement boven de bar. Ik ben zelf best een beetje handig. Als er iets gemaakt moet worden, of als er renovaties nodig zijn, probeer ik die altijd zelf uit te voeren. En zo kan ik toch ook een oogje in het zeil houden. 

 

Het interieur van de bar, is een mix van het authentieke donkere houten interieur, met daarnaast enkele strakke moderne toetsen. We hebben dan ook bewust gekozen voor de moderne look van de Liebherr EWTgw 3583. Deze past perfect binnen het plaatje dat we willen creëren. 

 

Door de week bestaat het cliënteel voornamelijk uit groepjes vriendinnen, die samen een glaasje willen drinken. Of door zakenmannen die hier afspreken om iets te bespreken. 

En in het weekend zie je hier vooral de 30+ ers. Er wordt dan ook best veel wijn, cava of champagne gedronken. De Liebherr EWTgw 3583 is dan ook een geweldige investering. Ik ben er zeker van dat we er in de toekomst nog veel plezier van zullen hebben. 

https://www.cavepromotor.nl/caveshop/wijnklimaatkasten/liebherr-ewtgw-3583-vinidor-inbouw-wijnklimaatkast-pr