Liebherr cnp 4758 Koelen & Vriezen

      Reacties uitgeschakeld voor Liebherr cnp 4758 Koelen & Vriezen

Eindelijk heb ik  mijn partner kunnen overtuigen om de nieuwe Liebherr CNP 4758 Premium koel/vriescombinatie aan te kopen via de website https://www.koelen-en-vriezen.net.

 

Mijn man en ik baten samen een manége uit. Het is een familiezaak die mijn grootouders ooit opgestart zijn. Door de jaren heen is het aantal paarden verdubbeld en het aantal klanten ook. Maar de hoeveelheid tijd en energie dat wij er in steken dus ook. 

 

Ik ben nooit aan kinderen begonnen en nu ben ik daar te oud voor. Wat wil zeggen dat we altijd volledige dagen spendeerde in de manége. Van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat. Mijn paarden liggen mij nauw aan het hart. Ik vang ze allemaal persoonlijk op en neem uitgebreid de tijd om ze te leren kennen en een band op te bouwen. Mijn man staat meer in voor het onderhoud van de stallen, de administratie en het onthaal van de klanten. 

 

Het is fijn om zoveel tijd op de manége te zijn. Ons huis ligt ook gewoon vlak tegen de manége aan. En toch nemen we haast nooit de tijd om tot daar te gaan. Vandaar dat we de Liebherr CNP 4758 Premium koel/vriescombinatie aangekocht hebben. Nu kunnen we ons eten en drinken koel bewaren of invriezen indien nodig. En moeten we niet steeds naar huis om te gaan eten. Wij zijn ieder geval enthousiast over onze aankoop. 

https://www.koelen-en-vriezen.net/koelshop/koel-vriescombinatie/liebherr-cnp-4758-premium-detail