LED GU10 led lampen verlichtingsarmaturen

      Reacties uitgeschakeld voor LED GU10 led lampen verlichtingsarmaturen

Omdat steeds meer mensen bezorgd zijn over de persoonlijke gevolgen voor het milieu, nemen velen de beslissing om het licht in hun woonplaats met alternatieven te verlichten en de oude gloeilampen te vervangen  die al meer dan honderd jaar bestaan. Gloeilampen zijn historische, technologische know-how die afhankelijk is van het verwarmen van een gloeidraad tot het gloeit, het produceren van licht en warmte. Sommige van deze lampen gebruiken heel wat elektrische energie. Om het energieverbruik te verminderen, zijn nieuwere variëteiten geworden om beschikbaar te zijn met inbegrip van compacte fluorescerende lampen (CFL) en LED GU10 lampen (light emitting diode). Beide modernere toegepaste wetenschappen voorzien belichting met minder stroomverbruik, minder warmness en langere levensstijlen overspanningen, die hen helpen milieuvriendelijker aangenaam.

LED lampen technologische wanneer gebruikt om gloeilampen is een matige innovatie. Door deze relatieve nieuwheid, zijn er toch grenzen aan het heden. Een van de belangrijkste grenzen is dat de uitgezonden via de lamp luminescentie eenvoudigste kan worden gericht in één richting, als alternatief dan de multidirectionele luminescentie van de anderen. Wat betekent GU10 LED-lampen zijn meestal niet precies goed voor het verlichten van een hele kamer in een uitstekende gloed. Als alternatief, ze zijn hoger ideaal als accent verlichting in omstandigheden waarin de monitor of overstroming verlichtingsarmaturen kunnen worden gebruikt om grote vermogens.

Bij het selecteren van lampen voor de monitor of schijnwerpers, is het belangrijkste om te onthouden wat variëteiten van GU10 LED-lampen zijn te worden gehouden. Op het moment zijn er twee soorten op de markt. De primaire alternatief is natuurlijk LED-verlichting. Deze diodes zijn klein, variërend in grootte van 1 tot vijf millimeter. Gezien het feit dat ze klein zijn, duurt het een significant aantal aan een discipline veilig verlichten. Het tweede alternatief moest worden vandaag overmatig aangedreven lampen, die minder diodes de identieke hoeveelheid verlichting produceren. Een verbetering van gemeenschappelijke lampen is dat ze nog steeds hoger dan de spreiding deze high powered items, maar de meer recente technologieën worden voortdurend verhoogd en kan zonder twijfel vast te leggen up soon. Deze overmatige intensiteit items zijn uitstekende keuzes voor gevallen waarin de lampen waarschijnlijk wordt gebruikt om de hele kamer te verlichten. Terwijl, gaan ze nu niet produceren zo veel ambient zacht als gloeilampen of spaarlampen, met ruime LED-lampen kopen in een kamer kan een levensvatbare vervanger op een beter gebruik verhouding energie te presenteren. Krachtige lampen zijn best ideaal in agentschappen van drie of extra te markeren en accent verlichting resultaten te produceren. Deze zijn goed voor het voetlicht brengt kunstwerk werk of het leveren van spannende puntspot accenten in een kamer.

Een nadere beschouwing een man of vrouw moet maken bij het winkelen, is de stralingshoek score. De stralingshoek verwijst naar de breedte van het onderwerp waarover de luminescentie wordt geconcentreerd. Producenten variëren uitvoerig over de normen van hun lampen. Sommige hebben een bundel perspectief van de meest effectieve 20 levels. Dat zou het beste zijn voor het uitvoeren van als een hoogtepunt voor een kleine schilderij of beeldhouwwerk. Stralingshoeken zijn op de hand meer dan honderd en twintig levels, die geschikt is voor een hele kamer als een gemiddelde gloeilamp soort zou kunnen zijn; U kunt ook gewoon nog wat meer om de verspreiding als tijdens het haalbaar te houden.

LED GU10 lichtbronnen zijn nieuwe technologieën die een beloning grenzen hebben, in het bijzonder die te maken hebben met de verspreiding van de zon uitgestoten door hen. Omdat de wetenschap verandert in meer ontwikkelde, het gat tussen traditionele en LED-verlichting is zeker af te sluiten.

 

 

https://leds-depot.nl/